Setari Cookie-uri

5 Tipuri de fond de ten

Ne dam cu fond de ten vara ori ba?

Fond de ten mousse

Este usor de aplicat, mai usor de intins si, nu in ultimul rand, recomandat folosirii pe timp de vara pentru ca ne ofera posibilitatea aplicarii unui strat mai subtire de machiaj pentru un efect la fel de multumitor.

Fond de ten rezistent la transfer

Vara tindem sa fim mai dragastoase putin, dar tot acum ne si schimbam mai des decat ne machiem. Asadar, avem nevoie de un fond de ten care sa nu se ia de pe obrazul nostru pe cel al prietenei cu care ne-am intalnit sau pe haine. Acesta este avantajul principal al fondului de ten rezistent la transfer.

Fond de ten lichid sau crema

Fondul de ten lichid este cel cu care suntem obisnuite: il aplicam ca pe crema de fata si apoi continuam aplicarea machiajului. Daca suntem in criza de timp, este ideal, pentru ca deja stim cum se aplica, pe ce zone trebuie sa insistam si de cat este nevoie pentru un aspect perfect. Inca un avantaj al acestui tip de fond de ten sunt proprietatile sale hidratante.

Citește și:

Fond de ten pudra

In general, este recomandata folosirea fondului de ten pudra in combinatie cu unul fluid sau unul crema, pentru a acoperi mai cu spor anumite portiuni problematice sau a le pune in evidenta. Oricum ar fi, aplicarea lui necesita putin mai multa atentie si putin mai multa indemanare si precizie, fiind aplicat cu pensula.

Fondul de ten BIO este un alt tip de baza pentru machiaj care este din ce in ce mai cautata, inscriindu-se in goana nebuna dupa produse naturale. Fiind fabricat cu ingrediente naturale, acesta se presupune ca va dauna mai putin tenului, protejandu-l de factorii externi si hidratandu-l.

Cauta-le in magazine si alege-l pe cel potrivit nevoilor tenului tau!

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.