Setari Cookie-uri

Masti cu rosii pentru toate tipurile de ten

Stiai ca rosiile au o multime de beneficii pentru tenul tau? Descopera aici masca potrivita in functie de tipul de ten pe care il ai.

Masca pentru tenul gras

Ia o lamaie si o rosie si stoarce-le bine. Apoi amesteca sucul obtinut cu o lingura de fulgi de ovaz. Dupa ce amestecul s-a omogenizat aplica pe fata si mentine timp de 30 de minute. Clateste cu apa din abundenta si lasa fata sa se usuce fara sa o stergi. Acizii din sucul de rosii si cel de lamaie vor actiona asupra tenului tau indepartand excesul de sebum.


Masca pentru tenul normal

Ai nevoie de doua rosii foarte bine coapte pe care sa le pasezi. Cu ajutorul unei dischete demachiante aplica pasta obtinuta pe toata suprafata fetei. Clateste cu apa calduta dupa 20 de minute. Vei vedea cum tenul tau va straluci, iar petele se vor estompa.


Masca pentru tenul uscat

Ai nevoie de o rosie bine coapta si o lingura de iaurt gras. Paseaza bine rosia pana se obtine un piure si amesteca-l cu lingura de iaurt. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 15 minute dupa care clateste cu apa calda. Rosia va indeparta celulele moarte pe cand iaurtul va hidrata tenul.

Citește și:

Masca pentru tenul mixt

Ingrediente: o rosie coapta, un galbenus de ou si o lingurita de miere. Se paseaza bine rosiile, se amesteca cu galbenusul de ou si cu mierea necesara pana se obtine o pasta omogena. Se aplica pe fata si se lasa timp de 20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta. Se foloseste de 2 ori pe saptamana pentru hidratare si redarea stralucirii tenului.


Lotiune tonica pe baza de rosii

Se stoarce o rosie bine coapta si se amesteca cu o lingurita de suc de lamaie. Se aplica pe fata cu ajutorul unui disc demachiant si se clateste dupa 15 minute. Este o lotiune care poate fi utilizata indiferent de tipul tenului netezindu-l si hranindu-l.

foto prima pagina rosii pentru sanatate sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.