Setari Cookie-uri

Peria de par potrivita pentru tine

Pentru fiecare tip de par a fost creata cate o perie speciala. Trebuie doar sa stii cum sa o alegi astfel incat parul tau sa nu aiba de suferit in timp ce il aranjezi.

Ne dorim ca parul nostru sa arate intotdeauna cat mai bine si daca se poate, sa avem in fiecare zi cate o noua coafura care sa ne reprezinte si sa ne puna in evidenta trasaturile. De aceea apelam la tehnologia special destinata aranjarii parului, la produse de styling, la diferite nunate de vopsea.

Pentru a ne ingriji parul folosim tratamente special create pentru fiecare tip de par si pentru structura acestuia, pentru ceea ce parul nostru are nevoie. Unele dintre noi apelam la tratamente profesionale, altele preferam sa ni le facem acasa din ingrediente naturale.

foto portret al unei femei tinere si frumoase sursa shutterstock

Asa cum tratamentele sunt importante pentru sanatatea firului de par, poate ca este greu de crezut, dar si peria de par are o influenta foarte mare asupra aspectului acestuia.

Respectand cateva reguli simple, iti poti alege si tu peria de par potrivita pentru tine in functie de necesitatile pe care firul tau de par le are.

Citește și:


Pentru parul de lungime medie, drept si subtire
ai nevoie de o perie cu perna (cea care arata ca o pernita cu ace).

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.