Setari Cookie-uri

Peria de par potrivita pentru tine

Pentru fiecare tip de par a fost creata cate o perie speciala. Trebuie doar sa stii cum sa o alegi astfel incat parul tau sa nu aiba de suferit in timp ce il aranjezi.

Daca ai firul de par des si gros, ai nevoie de o perie ovala care ta va ajuta sa iti descurci parul si va ajunge pana la radacina oferind un mod de pieptanare fin si delicat astfel incat sa nu iti agaseze parul.

Pentru parul lipsit de volum, cea mai potrivita este peria termala sau peria pentru coafat. Actioneaza impreuna cu feonul pentru a ridica firele de par de la radacina si a le da mai mult volum si un aspect mai sanatos.

Pentru parul scurt si cret, cea mai indicata perie este cea rotunda cu suport din lemn pentru ca ajuta foarte mult la intinderea firului de par fara sa il rupa.

Peria cu dinti de plastic este potrivita pentru toate lungimile de par, indiferent de stil sau structura.

Special pentru parul scurt a fost creata peria dreptunghiulara cu multe gauri la baza care lasa aerul sa treaca prin ele si parul sa se usuce mai repede.

Pieptenele este potrivit pentru orice fir de par, indiferent de lungime, consistenta, stil sau structura. Acesta ajuta la descurcarea firelor de par si la aranjarea mult mai rapida.

Citește și:


Peria pentru geanta
este o perie practica, prevazuta cu oglinda, care nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei. In plus, este o perie creata pentru toate lungimile de par, astfel incat poate fi folosita de catre orice femeie.

Foto prima pagina portret al unei femei atractive sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.