Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai ciudate trucuri pentru frumusete

Esti dispusa sa faci orice pentru frumusete? Ce spui de aceste trucuri ciudate?

Nu o sa va dau solutii precum cele folosite de Tom Cruise care isi mentine tineretea tenului cu ajutorul gainatului de privighetoare, dar am sa va impartasesc cateva trucuri pentru frumusete pe care este posibil sa le considerati un pic ciudate. Sunt trucuri ieftine, la indemana oricui, dar sa vedem cate dintre voi au curajul sa le foloseasca si sa ne impartaseasca apoi parerile si exeprientele.

foto: masca de fata, Shutterstock

1. Crema pentru eruptiile cutanate provocate de scutece

Este perfecta pentru calcaiele foarte uscate si crapate. Daca ai o crema speciala pentru calcaie care nu da rezultatele promise, incearca o crema special conceputa pentru eruptiile provocate de scutece. Este foarte hranitoare si repara in profunzime crapaturile pielii.

2. Maioneza naturala pentru par

Poate ca pentru sanatate si pentru silueta ideala maioneza nu este cea mai buna alegere datorita continutului ridicat de grasimi. In schimb este un inlocuitor exceptional al mastii de par care hraneste parul si ii reda stralucirea naturala. O singura lingura de maioneza este suficienta pentru o hidratare intensa.

Citește și:

Citeste si Masti de fata home-made cu cirese si nectarine

3. Lamaile pentru parul blond

Daca vrei sa ai un par blond impecabil fara sa apelezi inca la vopseaua din comert sau din saloanele de infrumusetare, lamaile vin in ajutorul tau. Inainte sa iesi din casa stoarce un pic de suc de lamaie pe par si intinde bine pe toata suprafata firului de par. Datorita acidului citric din lamaie, parul tau va ramane stralucitor.

4. Ulei de masline pentru par

Daca nu va tenteaza sa incercati maioneza pentru hranirea parului, cu siguranta uleiul de masline este o alegere mult mai inspirata. Acesta are rolul de a hidrata firul de par, de a intari radacina si de a repara firele despicate din cauza tratamentelor zilnice.

Citeste si Cele mai cautate 5 tratamente cosmetice pe care trebuie sa le incerci

5. Pasta de dinti pentru cosuri

Cand ti-e lumea mai draga te alegi adesea cu cate un cos in varsul nasului, al fruntii sau in mijlocul obrazului. Ca sa scapi rapid de aceasta problema aplica pasta de dinti exact pe cosul inestetic. Mentolul din pasta il va usca imediat, iar tu esti gata de o iesire in oras.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.