Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai ciudate trucuri pentru frumusete

Esti dispusa sa faci orice pentru frumusete? Ce spui de aceste trucuri ciudate?

6. Otet de mere pentru balonare

Stii senzatia aia care te face sa te simti ca un balon si pare ca nimic nu te mai cuprinde? Ei bine, da, despre balonare vorbesc. Cel mai bun remediu pentru asta este un pahar de apa in care am adaugat o lingura de otet de mere. In 10 minute incepi sa te simti mai bine si senzatia de balonare dispare complet.

7. Crema pentru hemoroizi

Crema pentru hemoroizi este foarte eficienta in reducerea pungilor inestetice de sub ochi. Aceste pungi se formeaza adesea de la retentia de apa a organismului, de la mancarea prea sarata si de la oboseala si stres. Cremele pentru hemoroizi rezolva cu succes aceasta problema.

Citeste si Cele mai vechi produse de infrumusetare din lume

8. Ceai negru pentru arsurile solare

La cat de nociv este soarele din ziua de astazi te poti elege usor cu arsuri grave chiar daca ai folosit crema pentru protectie solara. Daca se intampla asta, apeleaza cu incredere la o baie in ceai negru. Stai cateva minute si vei vedea cum pielea ta isi va reveni spectaculos, iar senzatia de usturime va disparea complet.

Citește și:

9. Scrub corporal cu cafea

Mai exact, cu zatul de cafea ca sa nu crezi ca o irosesti degeaba. Cafeaua este cunoscuta pentru efectul ei anticelulitic asa ca nu ezita sa folosesti in fiecare seara zatul ramas de la cafeaua de dimineata pe post de scrub corporal. Pe langa faptul ca indeparteaza celulele moarte, acesta lupta si impotriva celulitei.

Citeste si Pregateste-ti tenul pentru vara!

10. Capsune pentru dinti

Daca vrei sa iti albesti dintii in mod natural fara sa apelezi la tratamentele stomatologice fie ele si bio poti folosi delicioasele capsune. Zdrobeste bine o capsuna si foloseste pasta in locul obisnuitei paste de dinti. Poti face acest lucru in fiecare zi pentru rezultate rapide.

foto prima pagina: ingrediente naturale, Shutterstock

sursa: amerikanki.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.