Setari Cookie-uri

8+1 Probleme de frumusete pe care doar femeile le inteleg

Tu cum te descurci in astfel de situatii?

Noi femeile vom avea mereu probleme legate de frumusete. Ne vom enerva la fel de tare pentru ca ne apare un cos in mijlocul fruntii chiar si cand vom avea doi copii si vom fi trecute de prima tinerete.

Ne vom smulge parul din cap pentru ca suvita aia rebela nu vrea deloc sa stea asa cum trebuie si ne strica tot feng shui-ul frumusetii.

Si genele alea doua care s-au lipit si nu ai ce sa le mai faci, decat sa le lasi asa sa se vada precum un picior imens de paianjan.

Ti-ai luat o pereche de pantofi decupati pe care nu i-ai mai purtat de mult si de care esti absolut indragostita, dar ti-a sarit oja de pe degetul mic (care nici macar nu se vede) si ti-a stricat deja toata seara.

foto: femeie care se machiaza, shutterstock

Acestea sunt doar cateva dintre miile de exemple pe care as putea sa vi le dau atunci cand vine vorba de problem legate de tinuta, frumusete, look si vestimentatie.

Citește și:

Ne plangem pentru ca barbatii nu ne inteleg si se uita la noi ca la niste extraterestrii cand vad ca ne stresam pentru lucruri pe care ei nici macar nu le observa.

1. Stii acel moment in care te mananca ochiul, te scarpini bine de tot si ramai cu tot rimelul pe mana in timp ce il intinzi pe toata fata pentru ca ai uitat ca esti machiata? Ei bine, da. In acel moment iti vine sa te iei singura la bataie.

2. Tu si iubitul tau va pregatiti sa iesiti in oras. Machiajul este impecabil, parul arata perfect, rochia este superba, iar pantofii minunati. Iti iei haina, te uiti pentru ultima oara in oglinda si il vezi pe iubitul tau cum vine sa te sarute sau sa te pupe pe obraz. In acel moment tot universal tau se prabuseste si intr-o fractiune de secunda te gandesti cum sa faci asta fara sa iti strici machiajul la care te-ai chinuit atatea ore. Daca ii spui ca iti strica machiajul cu siguranta se va uita la tine ca mata-n calendar si nu va intelege ce vrei sa ii spui.

Citește și:

3. Ti-ai aranjat parul asa cum ai vrut intotdeauna si machiajul este parca mai frumos ca oricand. Tinuta este pregatita si gata sa fie imbracata, dar realizezi ca nu ai cum sa faci asta fara sa strici tot ce ai facut pana acum! Stiu. Ti se intampla adesea si ni se intampla tuturor. Poti sa te imbraci inainte sa te machiezi si sa iti iei un tricou larg peste haine ca sa eviti sa iti patezi hainutele cu produse cosmetice.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.