Setari Cookie-uri

8+1 Probleme de frumusete pe care doar femeile le inteleg

Tu cum te descurci in astfel de situatii?

4. Te-ai hotarat sa iti schimbi look-ul si in sfarsit vrei sa te tunzi asa cum iti doresti de ani de zile si nu ai avut curaj. Mergi la salon si iesi de acolo mai ceva ca o diva de la Hollywood. Toata lumea te complimenteaza. Ajungi acasa, te speli pe cap si in cel mai bun caz arati ca un pudel ud.

5. Si pentru ca te-ai tuns asa cum ai vrut mereu, mai mult ca sigur ai incercat o tunsoare scurta care nu iti permite sa iti prinzi parul decat daca apelezi la o armata de agrafe lucru care nu este neaparat de dorit. Incearca sa apelezi la cateva trucuri care sa iti permita sa ai un look mereu fresh.

6. Iti indrepti parul si totul arata perfect, dar la spate ti-a ramas o suvita peste care placa nu a trecut nici macar razant. Vei observa asta cand vei trece pe langa vitrinele magazinelor sau cand o colega iti va spune ca trebuie sa iti perfectionezi tehnica de indreptare a parului. Tot ce poti sa faci este sa te uiti cu o oglinda si sa vezi daca si la spate parul tau arata la fel de bine (de preferat inainte sa iesi din casa).

Citește și:

7. Esti acasa cu prietena ta cea mai buna sau cu iubitul tau. Te machiezi in baie si ai ajuns la partea in care iti rimelezi genele. Persoana care se afla in casa sta langa tine si te intreaba ceva in mod surprinzator. Intorci capul si trasezi cea mai dreapta linie cu ajutorul periutei de rimel care iti strica tot ceea ce ai facut pana atunci.

8. Ti-ai pus alarma sa sune in creierii diminetii pentru ca ai foarte multa treaba azi. Amani alarma pentru inca cinci minute de aproximativ zece ori si constati ca nu mai ai timp sa te aranjezi tocmai astazi cand ai intalnirea aia pe care o asteptai de mult. Reusesti cumva sa iti depasesti recordul si sa fii gata in maxim zece minute.

9. Tocmai ti-ai aranjat parul asa cum te-ai gandit inca de ieri. Coafura merge perfect cu vestimentatia pe care ti-ai ales-o si look-ul tau de azi arata superb. Te uiti dimineata pe geam si soarele pare sa iti zambeasca. Perfect! Nimic nu iti poate strica ziua asta! Poate doar ploaia de la pranz care iti strica coafura perfecta pe care te-ai chinuit sa o realizezi toata dimineata!

Citește și:

foto prima pagina: femeie cu mainile pe fata, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.