Setari Cookie-uri

Sfaturi de la chinezoaice pentru un ten impecabil

Chinezoaicele sunt recunoscute pentru tenul lor impecabil. Invata si tu cele mai bune sfaturi ale lor in materie de frumusete!

Imi place sa cred ca frumusetea se invata si ca fiecare isi are frumusetea proprie. Tocmai de aceea este atat de mult dorita, atat de mult apreciata si uneori invidiata.

Femeile invata sa fie frumoase inca din copilarie cand isi privesc curioase mamele care se machiaza, se ingrijesc, se aranjeaza si isi infrumuseteaza chipul prin diverse metode.

Ele invata inca de mici cum sa poarte cele mai frumoase haine si cum sa se aranjeze atunci cand trebuie sa mearga undeva. Invata cum sa aiba grija de chipul lor, de corpul lor, de par si de unghii, iar aceste lucruri le deprind in special din ritualul mamelor.

Eu de exemplu am invatat de la mama mea sa nu ies niciodata din casa nemachiata si nearanjata, sa imi hidratez tenul in fiecare zi si sa folosesc in fiecare seara o crema de maini puternic hidratanta (pentru ca mainile imbatranesc cel mai repede si ne tradeaza varsta de cele mai multe ori).

Citește și:

foto: femeie care zambeste, shutterstock

De cand am inceput sa am propriile mele ritualuri de ingrijire in special a tenului, am urmarit cu drag cele mai luminoase si mai frumoase chipuri si le-am observant cu atentie pe cele ale chinezoaicelor.
Par desprinse din povesti, par niste zane cu un ten de portelan, o privire calda si niste ochi care zambesc pretutindeni.

Am incercat sa descopar si care este secretul lor in ceea ce priveste ingrijirea tenului si frumusetea naturala a acestuia. Am descoperit lucruri frumoase, lucruri interesante, secrete ascunse si trucuri inedite.

Le impartasesc si cu voi pentru ca stiu cat de mult va preocupa acest subiect. Stiu ca vreti sa fiti frumoase, stiu ca vreti sa zambiti fie si numai din priviri, stiu ca vreti sa fiti admirate si sa aveti mereu un ten perfect, luminos si frumos.

Tratamentele naturale sunt cele mai bune

Am aflat ca ele respecta toata viata trucurile si sfaturile de frumusete pe care le invata acasa. Pun pret pe obiceiuri, pe traditie si pe invataturi stravechi care par sa fie cele mai bune chair si in ziua de azi.

Citește și:

Oua proaspete pentru ten

Va vine sa credeti sau nu, chinezoaicele apeleaza la o masca pentru ten extrem de simpla. Ouale albe, proaspete si neaparat bio. Le aplica pe fata si asteapta sa se usuce. Isi spala apoi tenul si astfel scapa de impuritati si puncte negre.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.