Setari Cookie-uri

Sfaturi de la chinezoaice pentru un ten impecabil

Chinezoaicele sunt recunoscute pentru tenul lor impecabil. Invata si tu cele mai bune sfaturi ale lor in materie de frumusete!

Castraveti proaspeti pentru ochi

Ochii sunt mereu obositi si afectati de impuritatile din mediul inconjurator. Acest aspect este tratat si rapid indepartat cu ajutrul feliilor de castravete proaspat si tinut in prealabil la frigider. Ofera o sezatie de prospetine, pungile sunt reduse, iar cearcanele vizibil diminuate.

Fructe rosii din belsug

Fructele rosii sunt bogate in vitamine, minerale si colagen ceea ce inseamna ca sunt o minune pentru un ten frumos si sanatos. Chinezoaicele consuma adesea fructe rosii si beau ceaiuri preparate cu ajutorul acestora.

Folosesc intotdeauna crema pentru protectie solara

Pielea lor alba trebuie protejata de razele violente ale soarelui asa ca nu ies niciodata din casa fara sa isi aplice crema pentru protectie solara. Este un ritual sanatos care ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea.

Citește și:

Somnul dulce, mult aduce

Pentru ca frumusetea vine din interios, chinezoaicele dorm atat cat trebuie, cand trebuie si cum trebuie. Ele sunt de parere ca un organism sanatos inseamna implicit si un chip frumos si sanatos.

Ceaiul este un elixir al frumusetii

Ceaiurile chinezesti sunt cunoscute atat pentru aromele lor deosebite cat si pentru puterile miraculoase cu care trateaza anumite afectiuni. Aceste ceaiuri sunt in acelasi timp si un detoxifiant foarte bun pentru organism dar si un adjuvant al tenului frumos si sanatos.

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.