Setari Cookie-uri

4 obiceiuri care ne accentueaza cearcanele

Afla care sunt obiceiurile rele care ne accentueaza cearcanele!

Cred ca stii cum e senzatia de ochi grei de parca ar avea plumb in ei, si de cearcane atat de inchise la culoare incat nici cele mai bune produse de make up nu le pot ascunde.

Stiu ca sunt dimineti in care te trezesti cu "cearcanele cat casa" si nu stii cum, dar reusesti pana la urma sa iesi din casa aratand decent, si cu ochii poate o idee mai clari, dar o privire destul de incercanata.
Crezi ca cearcanele sunt doar rezultatul unei nopti pierdute, agitate sau al unui somn destul de nesatisfacator. Ei bine, cearcanele au si alte cauze mai putin obisnuite si va invit sa le descoperim impreuna.

cearcane

foto: cearcane, shutterstock

1. Ne spalam pe fata cu apa fierbinte

Daca ar fi sa analizam un pic toate lucrurile din viata noastra ne-am da imediat seama ca extremele nu ne fac bine si ca trebuie sa gasim un echilibru in orice.

Tenul nostru si mai ales pielea sensibila din jurul ochilor nu fac exceptie asa ca trebuie sa tinem cont de aceste lucruri si sa evitam sa ii oferim socuri termice. Ar fi ideal daca am putea renunta la obiceiurile nesanatoase precum spalatul cu apa foarte rece sau foarte calda.

Citește și:

Spalatul cu apa foarte calda, chiar fierbinte, reuseste cu succes sa mareasca dimensiunea pungilor de sub ochi si sa accentueze cearcanele.

2. Nu folosim crema pentru protectie solara

Pielea din jurul ochilor si in special cea de dedesubt este foarte subtire si foarte fina, lucru care o face sa devina incredibil de sensibila. Pentru ca uitam sa folosim crema pentru protective solara pe fata, acea zona are tendinta de hiperpigmemtare, lucru ce duce, desigur, la accentuarea nuantei cearcanelor.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.