Setari Cookie-uri

4 obiceiuri care ne accentueaza cearcanele

Afla care sunt obiceiurile rele care ne accentueaza cearcanele!

3. Folosim un demachiant nepotrivit

Revin la ceea ce spuneam mai devreme, si in special la zona sensibila din jurul ochilor si la pielea extrem de fina si predispusa la iritatii rapide. Daca nu utilizam un demachiant special creat pentru aceasta zona a fetei este foarte posibil sa ne facem mai mult rau decat bine si sa ne accentuam cearcanele intrebandu-ne de ce se intampla acest lucru.

4. Folosim creme cosmetice nepotrivite

Unele ingrediente pe care le regasim in compozitia cremelor cosmetice pentru fata sunt foarte puternice sau foarte puternic alergene si iritante, lucru care nu face altceva decat sa accentueze cearcanele si pungile de sub ochi.

5. Ducem prea des mainile la ochi

In momnentele in care se simte o prea mare stare de oboseala, sau o lipsa de concentrare, avem tendinta sa ducem mana la ochi si sa ne frecam ochii involuntar. Acest proces de frecare al ochilor "ajuta" semnificativ la accentuarea cearcanelor si la inrosirea ochilor.

Citește și:

Asadar, acestea fiind spuse, trebuie sa fim foarte atente la ce produse folosim in zona ochilor, la cat de des ne atingem ochii si la ce temperatura are apa cu care ne spalam pe fata. Avand grija de aceste mici lucruri, nu ar trebui sa ne mai confruntam cu cearcane pronuntate si pungi sub ochi foarte evidente.

foto prima pagina: femeie zambitoare, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.