Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

- Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) ,
- Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)

Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) a fost deja prezentat intr-un articol pe care il puteti citi aici.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


FEMEIA DIN ZODIA

BERBEC


Parfumul tau:

Parfumuri cu esenta de mosc, coriandru, mandarin, mac, paciuli.

Machiajul potrivit:

Rujul rosu le da un aer glamour nativelor Berbec. O berbecuta nu trebuie sa se teama da o nuanta mai curajoasa, ci dimpotriva sa se fereasca de nuantele pastel, pale, care nu ii dau deloc stralucire. Femeia Berbec este o femeie puternica, nu trebuie sa arate ca o adolescenta nesigura pe sine. Mascara si fondul de ten sunt cele necesare pentru femeia berbec.

Coafura care te scoate din anonimat:

O tunsoare moderna, scurta sau medie, usor de aranjat deoarece ca nativ Berbec esti o femeie mereu in miscare. Nu neglija mastile pentru par, deoarece firul de par trebuie sa fie in conditie perfecta, mai ales ca nativele Berbec obisnuiesc sa faca diverse ”experimente” cu podoaba lor capilara. Unele din aceste experimente iti pot deteriora parul. Culoarea potrivita este blond sau roscat, in nuante care sa atraga atentia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.