Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

FEMEIA DIN ZODIA LEU


Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de trandafir, vanilie, crin, narcisa.

Machiajul potrivit:

Inca de la inceput trebuie specificat ca aceste native nu folosesc no-name-uri ci ele iubesc brand-urile. Este normal, o femeie din aceasta zodie trebuie sa straluceasca. Un nativ Leu trebuie sa tina mare cont de tenul ei: impuritati sau cosuri, acestea trebuie rapid rezolvate. Fondul de ten trebuie aplicat perfect si este necesar sa fie de calitate. Rujul precum si fardurile de pleoape trebuie sa fie in nuante intense, stralucitoare. Modul in care se machiaza o nativa din aceasta zodie regala trebuie sa fie fara cusur si mereu in tendinte. Acorda-ti timpul necesar.

Coafura care te scoate din anonimat:

Coafurile extravagante, ultimele tendinte si culorile stralucitoare te avantajeaza. O Leoaica trebuie sa arate oricum, numai a fata simpla nu. Aura voastra trebuie lasata sa radieze. Din fericire, Leoaicele petrec mult timp in fata oglinzii si acorda parului multa atentie si ingrijire. O coafeza personala cu idei geniale este ceea ce va trebuie pentru a arata fara cusur. Parul de lungime medie este ceea cel care avantajeaza pe aceste femei dinamice, dar doritoare de coafuri sofisticate. Cocul, dar nu cel simplu, ci cel facut cu arta si creativitate, este ceea ce se recomanda pentru o seara speciala. Leoaicele stiu sa poarte podoaba capilara cu mandrie. Parul cret si cu volum le defineste cu adevarat caracterul pasional. Optati pentru culori intense: roscat, negru sau blond. Evitati nuantele intermediare de saten si castaniu.
Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Culorile razelor de soare: galben, auriu, portocaliu, toate in nuantele stralucitoare.

Verbul caracteristic: ” a vrea”

Leoicele stiu ce vor in viata si la fel si in domeniul vestimentar. In general, vor cam multe. Atrase de hainele si produsele de lux, acorda mare atentie oricarui eveniment social in care trebuie sa isi faca aparitia. Aceasta femeie vrea sa impresioneze. Cand se prezinta la un interviu pentru un loc de munca, tinuta ei este business clasic si arata ca stie clar ce doreste: un salariu pe masura abilitatilor sale; la o intalnire romantica, hainele alese de ea sunt mulate pe corp, parfumul este imbatator si tocurile ii pun in valoare picioarele frumoase. Ea stie ce vrea si nu o sa rateze oportunitatea. Se stie pune in valoare foarte bine, in functie de conjunctura data.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.