Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Te vei simti cu adevarat senzuala in rosu (nuanta pura), culoarea pasiunii si a dragostei. Poti opta si pentru negru, auriu, galben.

Verbul caracteristic: ”a fi”

O nativa Berbec nu se imbraca la intamplare, nici la sugestiile prietenelor sau rudelor, ci fiecare piesa din garderoba sa reprezinta perfect personalitatea ei. Pe parcursul vietii, pot aparea transformari radicale in garderoba acestei femei, pe masura ce trece de la adolescenta rebela la varsta maturitatii profesionale.

Planeta guvernatoare: Marte

Nativele Berbec, pot sa opteze linistite pentru tinute vestimentare indraznete, deoarece acestea le vor pune cu adevarat in valoare feminitatea. Lenjeria provocatoare in nuante de rosu o caracterizeaza foarte bine pe aceasta femeie care stie ce vrea de la un barbat. Guvernate de Marte, planeta masculina, femeile din zodia Berbec arata seducator si in tinute tipic masculine: un costum cu croi masculin si cravata, de exemplu. Pentru o noapte pasionala cu barbatul iubit puteti alege un costumas sexy de politist.

Zona corpului guvernata de zodia Berbec:

Zona corpului guvernata de zodia Berbec este capul. Aceasta zona trebuie sa fie ingrijita cu cea mai mare atentie. Hidratarea si hranirea tenului este esentiala. Palariile si ochelarii de soare sunt piese care pun in evidenta trasaturile fetei nativei Berbec intr-un mod seducator.

Piese de rezistenta pentru femeia Berbec:

Cizmele negre, fusta mini, ochelarii de soare, camasa cu croi masculin si cravata, lenjeria rosie, rujul.

A se evita:

Piesele vestimentare cu imprimeu floral, fustele lungi, culoarea gri, nuantele de pastel.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Nativele Berbec trebuie sa faca multa miscare deoarece energia planetei Marte le face agitate si irascibile daca fac munca sedentara. Aceasta miscare le ajuta in general sa isi mentina o silueta frumoasa si sa previna tendintele de ingrasare. Excesele caracterizeaza nativele din aceasta zodie si din aceasta cauza trebuie sa fie atente la curele de slabire. Nu cautati rezultatele rapide, deoarece va pun sanatatea in pericol. Fiind semne de foc, trebuie sa suplimentati aportul de apa, in special apa minerala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.