Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

FEMEIA DIN ZODIA

SAGETATOR


Parfumul tau:

Parfumuri cu esenta de liliac, lamaie, ylang ylang.

Machiajul potrivit:

Ca Sagetatoare, va place tot ceea ce este nou si inca neincercat. Din cauza aceasta unori cumparati prea multe produse, doar din curiozitate, ca apoi sa alegeti altceva, mai nou, mai interesant. Lotiunea tonica este preferata ta din gama de ingrijire. Adori de asemenea luciul de buze. Culorile vesele, ca de exemplu auriul, rozul si rosul iti dau o extraenergie. Machiajul potrivit pentru zi este unul foarte simplu, potrivit pentru o femeie activa ca tine. La ocazii speciale opteaza neaparat pentru un machiaj indraznet, in special care sa iti sublinieze privirea.

Coafura care te scoate din anonimat:

Nativele din aceasta zodie sunt fericite deoarece nu trebuie sa isi bata capul cu coafuri complicate. Lor le sta bine tot ceea ce este clasic, simplu si usor de aranjat. O coada de cal si trasaturile fetei li se lumineaza. Ca regula generala, este indicat sa evite sa isi ascunda fata in spatele unor suvite de par si nici urechile nu trebuie sa stea in anonimat. O nativa Sagetator trebuie sa isi aranjeaze mereu astfel parul incat cat mai multe din trasaturile fetei sa fie vizibile. Nici pentru o ocazie speciala nu trebuie sa va stresati cu coafuri complicate, deoarece nu veti face decat sa stricati efectul. Optati pentru ceva simplu, dar sic. Parul drept va sta intotdeauna mai bine decat buclele.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Culoarea potrivita este portocaliul, simbolizand optimismul si energia.

Verbul caracteristic: ”a intelege”

O nativa Sagetator nu merge la cumparaturi pana nu afla ultimele tendinte in moda. Adeavarate specialiste, ele dau mereu sfaturi prietenelor. In general, intrec in cunostinte pe vanzatoare. Cand isi aleg o piesa vestimentara sau un accesoriu, il aleg in functie de cat de bine li se potriveste si cat de repede vor atrage atentia. Le place mult sa faca combinatii, adora acest joc de a combina diverse piese vestimentare si accesoriile, de aceea tind sa cutreiere magazinele si rar opteaza pentru tinutele complete.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.