Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

Planeta guvernatoare: Soare

O nativa sub influenta acestui astru al zilei este in primul rand creativa. Ea face combinatii inedite de piese vestimentare si accesorii, intotdeuna cu bun gust desavarsit si eleganta. Atrasa de designerii renumiti, niciodata nu se va conforma cu valorile general acceptate. Ea ori este lider si promotoarea celor mai noi curente, ori este originala, in nici un caz nu este o femeie care sa se imbrace conform standardelor rigide. Ei ii sta foarte bine atat in fuste cat si in pantaloni, deoarece aerul ei, cateodata bland, alteori feroce, este bine pus in evidenta de ambele stiluri. In orice caz, nu se va imbraca precum o fetiscana cu aer tineresc din zodia Gemeni si nici in vintage-uri precum o reprezentanta din zodia Rac. In general, va opta pentru o tinuta care sa ii puna in valoare maturitatea, inteligenta si pozitia sociala. Blanurile si imprimeurile animale (leopard in special) o avantajeaza in mod deosebit.

Zona corpului guvernata de zodia Leu:

Zona corpului guvernata de zodia Leu este parul. Podoaba capilara a acestor native este impresionanta si le ofera totodata o nota foarte erotica in modul lor de aparitie. Leoaicele sunt adesea atrase de accesoriile pentru par.

Piese de rezistenta pentru femeia din zodia Leu:

O haina de blana, o lenjerie cu animal print, un accesoriu in culoarea Soarelui: auriu, o creatie vestimentara unicat a unui designer renumit.
A se evita:
Hainele sport (exceptand sala de fitness), blugii, hainele cu o croiala simpla (simplitatea nu are ce cauta in vocabularul unei Leoaice), produsele de duzina.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

O femeie din aceasta zodie se stie rasfata si are grija sa faca si miscare. Atenta si la alimentele pe care le consuma, este o mare pretentioasa. Teoretic, ar trebui sa fie totul ok. Practic insa, Leoaica este inclinata spre excese. Isi doreste atat de mult sa arate bine incat isi supune adesea parul si corpul la tot felul de experimente care sa dea rezultate repede. In plus, pasionala de felul ei, cand lucreaza tinde sa se suprasolicite, cand se distreaza, tinde sa piarda prea multe nopti. Aceste excese isi spun cuvantul cu timpul, de aceea ar fi indicat sa tina cont de sfaturile persoanelor dragi care incearca sa o tempereze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.