Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) , urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:

Planeta guvernatoare: Jupiter

Jupiter este planeta norocului, de aceea aceste femei au norocul de a arata bine in tot ceea ce este modern, iar hainele unisex nu le dezavantajeaza. Arata fabulos in costum, seducator in rochie si sexy in tinuta sport. Singurele recomandari ce se pot face acestor native este sa isi diversifice garderoba cu mai multe tipuri de toalete, adaptete fiecare momentului zilei si activitatii desfasurate. Sa evite hainele vintage, dantela si animal printul. Motivele geometrice, atat ca design al accesoriilor cat si ca imprimeuri, le dau un aer misterios si atragator.

Zona corpului guvernata de zodia Sagetator:

Zona corpului guvernata de zodia Sagetator sunt coapsele. Aceste femei arata fabulos in port-jartiere. Pantalonii scurti le dau un aer tineresc si extrem de sexy.

Piese de rezistenta pentru femeia Sagetator:

Camasa, accesoriile cu design geometric, o bluza portocalie, pantalonii scurti.

A se evita:

Hainele inchise la culoare, prea multe accesorii.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Sport si iarasi sport, li se recomanda acestor native. Curele de slabire nu isi fac in cazul lor prea bine efectul. Jupiter le face sa fie pofticioase. Sportul recomandat este tenisul. Basketul sau voleiul sunt de asemenea activitati care vor face pe Sagetatoare sa fie incantate si sa isi pastreze silueta. In general, orice forma de sport practicat in doi sau in grup le este benefica. Multe Sagetatoare opteaza pentru antrenamente de autoaparare. Este o alegere foarte buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.