Setari Cookie-uri

Practic: Invata sa iti relaxezi mintea si corpul

Intr-o lume aflata in continua miscare, aspectul fizic a ajuns sa fie cel mai important criteriu al vietii. Multe persoane petrec ore intregi in sala de fitness pentru a-si modela corpul, alearga prin parc sau practica sporturi de performanta.

Pentru gustarile dintre mese, iti recomand sa consumi fructe proaspete sau salate in portii mici pentru a pastra nivelul de glucoza din sange si a creste nivelul de energie.

6. Somnul de dupa amiaza

Daca ai timp, incearca sa te odihnesti in fiecare dupa amiaza, dormind timp de 20 de minute pentru a te relaxa si a iti incarca bateriile. Aceasta tehnica de destindere este benefica persoanelor care lucreaza mult, pierd ore in sir in fata calculatorului sau au o slujba care ii solicita foarte mult fizic.

7. Relaxeaza-te

Inainte de culcare, aeriseste camera pentru cateva minute. Incearca sa iti relaxezi fiecare muschi din corpul tau, incepand cu degetele de la picioare si terminand cu zona umerilor si a capului. Daca esti adepta muzicii de relaxare, poti asculta cateva melodii in timpul acestui tip de exercitiu.


Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.