Cum te-ai simti daca ai primi complimente legate de atuurile tale fizice, la prima ora a diminetii, fara ca macar sa fii machiata? Ti-ar face ziua mai frumoasa, iar tu te-ai simti si mai bine in pielea ta. Orice reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa auda aprecieri la adresa calitatilor sale fizice, in orice moment al zilei. Ei bine, daca te simti pregatita pentru o avalansa de complimente, atunci trebuie sa incerci machiajul semipermanent.

Machiajul semipermanent te ajuta sa iti accentuezi calitatile fizice si sa iti acoperi micile imperfectiuni. Iata niste argumente care te vor convinge sa apelezi cat mai rapid la machiajul semipermanent: vei economisi timp dimineata si bugetul tau va fi salvat, intrucat produsele cosmetice nu vor mai fi o buna perioada de timp pe lista ta de cumparaturi, vremea nefavorabila, ploaia, vantul, nu vor avea nicio sansa in fata trasaturilor tale fizice perfect conturate, iar daca ai un ten problematic care nu se impaca prea bine cu diverse produse cosmetice, atunci machiajul semipermanent a fost inventat chiar pentru tine!

Clinica Slimart iti vine in ajutor si iti pune la dispozitie intreaga paleta de servicii privind realizarea unui machiaj semipermanent perfect: de la consiliere din partea make-up artistului clinicii pana la realizarea efectiva a machiajului semipermanent, avand la dispozitie o echipa de profesionisti.

De ce crezi ca vedetele arata asa bine chiar si in momentele in care sunt surprinse de paparazzi? Spre exemplu, Dana Savuica, un ideal al frumusetii feminine in Romania a apelat cu incredere la serviciile clinicii Slimart, dorind sa beneficieze de atuurile machiajului semipermanent. „ca sa imi imbunatatesc aspectul, am apelat la make-up artist pentru tatuarea semipermanenta a sprancenelor, astfel incat sa nu ma mai pensez prost, sa imi iasa in evidenta ochii prin linia conturata a sprancenelor. Astfel voi avea sprancene frumoase care vor dura 3 ani de zile. Apoi voi merge la un retus.” a spus vedeta.

Ce este machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent sau tatuajul cosmetic este un procedeu ce consta in colorarea pielii prin tatuare, introducerea pigmentilor facandu-se in straturile superioare ale pielii. Cu machiajul semipermanent scapi de griji pentru o perioada mai lunga de timp, pentru ca pigmentii inserati in piele dureaza intre 3 si 5 ani.

Cum se realizeaza machiajul semipermanent?

Tehnica folosita de machiajul semipermanent se mai numeste si micropigmentare si difera de cea folosita in cazul unui machiaj permanent (redefinirea sau redesenarea, fir cu fir a sprancenelor, conturarea ochilor, pleoapa superioara si cea inferioara, conturarea si colorarea buzelor sau diferite repigmentari).

In primul rand, pentru toate tipurile de machiaj semipermanent, clienta va avea ocazia sa observe rezultatul final chiar inainte de realizarea procedeului, iar utilizarea unei substante ce se strege usor, face posibila solicitarea de eventuale retusuri. In al doilea rand, inainte de a fi introdusi pigmentii, se va aplica o substanta anestezica care va actiona cca 20 min, apoi se va acoperi cu un nailon. Aplicarea substantei anestezice reduce senzatia de usturime din timpul realizarii machiajului semipermanent. In final, se va efectua machiajul semipermanent.

Scopul clinicii Slimart, prin punerea la dispozitiea clientelor sale a serviciilor de machiaj semipermanent, este acela de a defini trasaturile fizice si de a evidentia frumusetea fiecarei femei, prin retusuri delicate, menite sa ascunda micile imperfectiuni.

Si pentru ca ne gandim de doua ori la bugetul tau, clinica Slimart ofera acum cititoarelor fidele ale site-ului nostru consultanta gratuita din partea make-up artistului, 30% reducere pentru orice procedura de machiaj semipermanent si, ca bonus, o sedinta de pensare definitiva cu ultrasunete.



Nu poti avea un look perfect in fiecare dimineata! Incearca machiajul semipermanent.

Completeaza formularul de mai jos si beneficiezi de procedura cu 30% mai ieftin. In plus Slimart iti ofera bonus consiliere gratuita oferita de make-up artistul clinicii si o sedinta de pensare definitiva cu ultrasunete

  • Kudika

    Poți avea priveliște frumoasă și din București: iată de ce să alegi...

  • Kudika

    Artistul legendar, Mike Godoroja, lansează „ ANA FRUMOASĂ FATĂ”,...

  • Kudika

    AVON lansează LOV | U, parfumul care spune povestea romantismului...

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Misha, mărturisiri sincere după ce Connect-R a recunoscut public că...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...