Un studiu realizat in 2007, releva faptul ca sunt suficiente doar 3 minute intr-un magazin de haine, pentru ca femeile sa aiba sentimente de rusine sau chiar depresie. Tu de cate ori nu ai admirat in vitrina o rochie superba, care insa stii ca nu ti se potriveste? Si ce te-ai gandit? Hai sa tin cura o luna, sa nu mai mananc nimic care sa ma ingrase. Adio paine, cartofi prajiti, paste, chipsuri, pizza, shaorma, etc.

Din dorinta de a arata bine, femeile se supun adesea unei mari presiuni psihice. Nevoia noastra de a manca oricat si orice fara sa ne ingrijoram sau sa ne simtim vinovati, ne determina sa cautam mereu solutii pentru a scapa de kilogramele in plus.

De aceea cercetatorii au lansat pe piata o serie de produse, suplimente alimentare, care sa te ajute sa slabesti fara niciun efort, mai ales daca nu esti o persoana activa, impatimita dupa activitatile sportive.
Insa principiul dupa care functioneaza majoritatea acestorpastille este sa-ti induca senzatia de satietate. Dar de sa scapi de pofta de mancare si sa eviti mancarurile care iti plac atat de mult? Acest lucru este de asemenea daunator pentru organismul tau.

Cu Be-light nu trebuie sa te infometezi

Deoarece o masa obisnuita consta in cea mai mare parte din carbohidrati (paine, cartofi, orez, pate etc), nu din grasimi, Be-Light ajuta la reducerea acestui tip de calorii, in timp ce alte produse nu reusesc acest lucru. Cu Be-Light poti manca fara a renunta in mod drastic la alimentele tale favorite, permitand in acelasi timp corpului sa „arda” depunerile din tesutul adipos. Este o modalitate simpla si rapida de a ajunge rapid la greutatea normala, sau a te mentine.

Ce este Be-light?

Be-Light este un supliment 100% natural, pe baza de extract de fasole alba, foarte eficient pentru:

• persoanele care vor sa slabeasca, fara a elimina complet carbohidratii din regimul lor;
• persoanele care vor sa isi mentina greutatea actuala fara a tine diete si a-si schimba obiceiurile alimentare.

Cum te ajuta Be-light sa slabesti?

In timp ce alte suplimente alimentare actioneaza asupra grasimilor consumate in timpul mesei, Be-Light actioneaza asupra carbohidratilor ce contin amidon, care se intalnesc mult mai des in alimentele pe care le consumam.

Astfel, in timp ce savurezi mancarea, Be-Light blocheaza descompunerea carbohidratilor bogati in amidon, reducand numarul caloriilor assimilate.. Carbohidratii consumati se elimina din corp in mod natural, iar organismul nostru incepe sa foloseasca din grasimile aflate in exces in corp.

Doza recomandata

1-3 capsule cu 15 minute inainte de masa
Pret recomandat 129 lei. Mai multe informatii pe www.wellneo.ro.

  • Maria Crisan

    Theo Rose trece la rock - De la 1 pân' la 3

  • Kudika

    Expoziția "București, capsulă în timp" poate fi vizitată în...

  • Kudika

    Bărbații au pretenții doar de la femei, de la ei înșiși, niciodată

  • Maria Crisan

    SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...