Advertorial (P) Peste 1500 de participanti la Conventia Internationala de Fitness II

Conventia internationala de fitness II initiata de Fitness Scandinavia si sustinuta de World Class Romania intre 17 si 18 martie JW MARRIOTT Bucuresti, este cu siguranta cel mai important eveniment de fitness al anului.

Conventia internationala de fitness II initiata de Fitness Scandinavia si sustinuta de World Class Romania intre 17 si 18 martie JW MARRIOTT Bucuresti, este cu siguranta cel mai important eveniment de fitness al anului. Peste 1500 de participanti in cele 2 zile de conventie, peste 65 de clase, peste 20 de instructori internationali de top din peste zece tari ale lumii, au condus cele mai inovative clase de kick-box, kangoo jumps, strip aerobic, aqua, bosu, zumba, cycling, portedebras, bodypump si altele. Nu au lipsit expozitiile de profil cu vanzare, seminariile si prelegerile. Toate acestea, intr-o locatie eleganta si centrala: JW MARRIOTT Bucuresti. Timp de doua zile, sapte dintre salile hotelului, s-au transformat intr-o oaza de sanatate si de energie pozitiva. Post eveniment am stat de vorba cu Richmond Bachia, cel care a pus tot la cale.

Organizarea unui astfel de eveniment nu e usoara…
Multa lume ma intreaba ce inseamna o conventie iar eu raspund ca este o mare petrecere de fitness. Anul acesta in doua zile am avut peste 1500 de participanti, un succes enorm comparativ cu anul trecut; printre acestia, persoane din orase precum Timisoara si Cluj, dar si din alte cinci tari straine, printre care si Belgia. Desigur ca un eveniment de o asemenea amploare a necesitat organizatoric o echipa solida si numeroasa iar World Class a jucat un rol important, in calitate de sponsor principal, de promovare, de suport logistic dar si al trainerilor. The Red Carpet ne –a ajutat cu atragerea de noi sponsori.
Care este cea mai puternica amintire pe care o ai de la prima conventie?

Faptul ca am ramas fara glas. Erau atat de multe de facut, toata lumea imi punea intrebari. Cu o saptamana inaintea inceperii acestuia si in week-end-ul desfasurarii, a fost o adevarata explozie de energie. Oamenii erau entuziasmati, vroiau sa incerce tot felul de chestii, sa participle la diverse clase. Plus ca nu e deloc simplu sa antrenezi atat de multe persoane sub acelasi acoperis. De exemplu, anul acesta am inchiriat la Marriott trei sali, fiecare dintre ele cu o capacitate de 300 de persoane.

Care sunt avantajele participarii la un astfel de eveniment?


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri