Setari Cookie-uri

Advertorial Contraceptia moderna pentru femeia de azi

Multe femei din Romania considera metoda calendarului, sau cea a retragerii partenerului (coitus intreruptus) ca fiind o metoda contraceptiva demna de luat in considerare, supunandu-se unor riscuri si unor eforturi inutile si demult depasite de evolutia in domeniu.

Stilul de viata al femeii moderne, prioritatile si valorile ei s-au schimbat mult de-a lungul timpului. Contraceptia, atat de importanta in viata unei femei care nu doreste sa se afle in situatia de a avea o sarcina nedorita, se dezvolta si se inoveaza, adaptandu-se stilului de a trai al femeii actuale. Astazi exista o plaja larga de metode contraceptive usor de utilizat si foarte eficiente, inca destul de putin cunoscute printre femeile romance.

Daca nu ai un partener de viata stabil, prezervativul, o metoda contraceptiva ocazionala, ce ofera protectie impotriva sarcinii dar si a bolilor cu transmitere sexuala, este, probabil, cea mai potrivita. Insa daca ai un partener stabil si nu vreti inca sa deveniti o familie numeroasa, poti alege o metoda contraceptiva pe baza de hormoni, zilnica, lunara, trimestriala sau chiar multi-anuala. Femeile peste 35, carora li se recomanda evitarea metodelor hormonale, se pot orienta spre metode contraceptive mecanice, fara hormoni, care ofera protectie de lunga durata, de pana la 10 ani.


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.