Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Hidratare, relaxare si echilibru

Traim intr-o lume in permanenta schimbare, suntem inconjurati de oameni mereu grabiti si stresati, iar gasirea echilibrului de zi cu zi a devenit o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi. Fiecare persoana este diferita, are o personalitate unica, iar modalitatile de a ne gasi echilibrul difera de la unii la altii: pentru unii gasirea echilibrului reprezinta o masa in familie, altii practica sporturi, in timp ce altii se regasesc in plimbari simple in natura sau iesiri in oras cu prietenii.

Alegerile pe care le facem in fiecare zi ne definesc stilul de viata si felul de a fi, de aceea trebuie sa fim atenti la alimentele pe care le consumam si la apa cu care ne hidratam pentru a functiona la capacitate maxima, indiferent de situatiile dificile prin care trecem.
Si cum rezultatele bune sunt sustinute de alegeri constante, nu uitati ca hidratarea optima este foarte importanta pentru organismul nostru - consumul de apa minerala naturala plata ajuta la functionarea normala a tuturor organelor si sistemelor.
Pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, este bine sa consumam o cantitate suficienta de apa in fiecare zi, insa si calitatea apei trebuie luata in considerare. Studiile referitoare la efectele benefice ale apei pentru organismul uman, recomanda consumul zilnic de apa minerala naturala cu un reziduu sec scazut, cu un continut scazut de nitrati si fluor, precum si cu un pH cat mai apropiat de cel al organismului uman.
Apa minerala naturala plata Bucovina are o compozitie echilibrata, cu cea mai scazuta cantitate de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 oC) dintre toate apele minerale naturale din Romania. Izvoraste in mod natural dintr-un zacamant/acvifer subteran situat intr-o zona de tip rezervatie naturala, fara activitate umana, animala sau industriala. Provenienta subterana constituie un avantaj important, ferind apa de riscurile poluarii, asigurand continutul mineral constant si stabilitatea temperaturii, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata.
„Specialistii recomanda” si „studiile ne arata”, insa alegerea finala ne apartine in totalitate. Hidratarea corecta cu o apa potrivita corpului nostru ne mentine sanatosi, ne ajuta in procesul de detoxifiere si ne da energia zilnica de care avem nevoie. Asadar cei 2 L de apa pe zi sunt doza de sanatate, energie si frumusete a fiecaruia dintre noi.


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.