Setari Cookie-uri

Increderea in tine conteaza! Iata cele mai bune metode de alungat anxietatea

A crede in tine inseamna motivatie interioara si multe emotii pozitive.

Temerile nu sunt bune! Iti pot face viata un calvar, asa ca e musai sa le depasesti pentru a te bucura de succes si liniste sufleteasca. A crede in tine inseamna motivatie interioara si multe emotii pozitive. Curajul e in fiecare dintre noi, dar este foarte important sa reusim sa il descatusam pentru a gasi cu adevarat fericirea. Exista numerose metode care te vor ajuta sa scapi de indoieli si sa crezi ca esti un om valoros. Noi le punem pe tava! Poti alege o planta, un ceai sau poate un spray… Dar nu uita sa fii tot timpul pozitiva si sa radieazi energii pozitive.

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Fii luminoasa, incarca-te cu energii pozitive si cu un pic de fond de ten in jurul ochilor

Este important sa afisezi o mina buna atunci cand te afli in mijlocul oamenilor. Chipul luminos este placut la vedere, iar astfel vei deveni si tu mult mai increzatoare cand vezi ca cei din jur te admira. Energia pozitiva vine din interior, iar daca vrei sa maschezi o noapte nedormita sau o suparare, poti folosi un fond de ten de calitate, care-ti va acoperi cearcanele si pielea usor terna din cauza oboselii. In rest multa seninatate si gura pana la urechi

Citește și:

Miroase o floare sau un fruct proaspat- are efect folositor in redobandirea increderii

Poate suna un pic ciudat, dar s-a demonstrat ca fructele pot fi adevarate minuni in redobandirea increderii in tine. Asadar, alunga anxietatea mirosind o gutuie, sau poate un mar verde, precum si o portocala abia decojita, sau un castravete. Nu uita ca parfumul camerei poate avea efect pozitiv in alungarea anxietatii, la fel si parfumul pe care il folosesti pe corpul tau. Toate aceste arome pot face minuni…

Mergi la sala, fa miscare!


Sportul elibereaza mintea! Un lucru pe care l-am invatat inca din scoala primara… De aceea este bine sa mergi cat mai des la sala sau sa alergi in parc atunci cand vremea iti permite acest lucru. Sentimentele pozitive iti vor invada mintea, iar increredea in tine va veni de la sine.

Foloseste un spray organic de fata, din ingrediente naturale

Citește și:

Este organic si are puterea sa alunge starile de anxietate si emotivitate excesiva. Il poti aplica in jurul corpului si al capului, la o distanta de o mana. Specialistii il recomanda in ocaziile in care ai mare nevoie de o minte clara si concentrata. Este un spary ce se pulverizeaza usor, inaintea unor intalniri importante si mai ales atunci cand ai sarcini vitale la locul de munca. De asemenea, e bine de stiut ca iti reimprospatezi mina in timpul unei perioade lungi de calatorie si in acelasi timp iti vei intari campul bio-energetic.

Mai multe despre spray-uri organice pe ecotrend.ro

Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.