Setari Cookie-uri

Top 5 sucuri pentru detoxifiere

Sucurile de fructe si legume pot fi o modalitate foarte buna de a initia procesul de slabire dar si pentru sustinere sistemului imunitar si celui digestiv.

Sucul de morcovi

Morcovii au un continut ridicat de apa (aproximativ 88%), dar sunt si o sursa excelenta de fibre alimentare si proteine. Sucul se asimileaza foarte usor in organism, este incredbil de satios si ajuta si in combaterea senzatiei de foame datorita continutului ridicat de fibre si proteine. Indicele glicemic mic permite asimilarea sucului de morcovi treptat in organism si mentine glicemia la un nivel optim, astfel incat creierul sa perceapa senzatia de satietate timp indelungat. Nu in ultimul rand, sucul de morcovi are un aport caloric foarte redus si determina organismul sa arda depozitele adipoase pentru a avea energie. Sa nu uitam nici de faptul ca sucul de morcovi este si un excelent detoxifiant, imbunatateste digestia, contribuie la eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului si curata vasele de sange de depunerile de colesterol.

Citește și:

sucuri pentru detoxifiere

Top 5 sucuri combinate intr-un kit de detox

„Atunci cand alegeti o detoxifiere prin sucuri tineti cont intotdeauna ca aportul venit din legume trebuie sa fie mai mare decat cel din fructe, iar foamea trebuie sa fie aproape inexistenta. In acest sens puteti completa dieta cu paine fara gluten. In plus optati de fiecare data pentru sucuri bio, obtinute prin presare la rece pentru ca toti nutrientii sa ramana intacti. Nu in ultimul rand consumati foarte multa apa pentru a ajuta procesul de detoxifiere”, adauga dr. Horatiu Albu.

Un astfel de regim este indicat atunci cand se doreste initierea pierderii in greutate sau in perioadele de platou si are marele avantaj de a respecta principiile nutritiei ortomoleculare prin care se echilibreaza structura biochimica a celulei, prin aportul mare de vitamine si saruri minerale care sunt preponderente in Sucurile Bio, presate mecanic la rece, de la Haus Rabenhorst din grau verde incoltit, legume, ananas, sfecla rosie si morcov de gradina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.