Setari Cookie-uri

Sani frumosi: Cum?

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic "punct de atractie" pentru orice barbat.

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic “punct de atractie” pentru orice barbat.

Frumusetea lor nu este insa data neaparat de marime, ci mai ales de fermitate. Niste sani “obraznici” sunt incredibil de atragatori, chiar daca sunt mai micuti. Pentru a le pastra insa forma si fermitatea, ei necesita o ingrijire foarte atenta, atat prin folosirea cremelor hidratante sau cele speciale pentru fermitate, dar mai ales prin gimnastica speciala.

Atentie la tinuta

Trebuie sa acordati in primul rand atentie tinutei. O tinuta dreapta, cu umerii trasi spre spate, nu numai ca scoate sanii in evidenta, dar este atractiva in sine, dand senzatia de siguranta si in plus mentine sanii intr-o pozitie corecta. Corectati-va tinuta nu numai cand mergeti pe strada si este total lipsit de gratie sa mergeti cocosate si cu umerii aplecati, dar chiar si atunci cand stati la birou. In timp va veti obisnui sa mergeti drepte si mandre, cum ii sta bine unei femei.

Sutienul

Fiti foarte atente cand va alegeti sutienul. Acesta devine necesar inca din adolescenta si in niciun caz nu trebuie sa va lipseasca atunci cand practicati un sport. Sutienul trebuie ales pe masura, fara sa comprime sau sa deformeze sanii.Un sutien stramt ii supune la grea incercare si ii afecteaza foarte tare, asa ca nu purtati sutiene cu un numar mai mic de dragul de a-i scoate in evidenta. Alegeti mai bine un sutien push-up pentru mai mult volum, cu masura corespunzatoare. Si forma sutienului trebuie as fie in concordanta cu forma sanilor. Mergeti pe principiul ca cel mai bun sutien este cel in care va simtiti bine.
Femeilor cu sanii mari li se recomanda sa poarte zilnic sutien, pentru ca acestia sa nu se lase, si sa opteze pentru un model cu bretele late si intarituri. Ar fi bine sa nu renuntati la sutien nici atunci cand sunteti la plaja. Expunerea prelungita la soare ii afecteaza foarte tare, provocand imbatranirea prematura a pielii si distrugerea tesuturilor.

Gimnastica pectorala

Gimnastica pectorala este extrem de eficienta, atat pantru sanii mici cat si pentru un piept generos, dezvoltand musculatura si contribuind la fortificarea sanilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.