Setari Cookie-uri

Sani frumosi: Cum?

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic "punct de atractie" pentru orice barbat.

Masti

Mastile naturale sunt extrem de benefice pentru decolteu. Aplicati saptamanal o astfel de masca, special conceputa pentru a mentine o hidratare optima.

O astfel de masca, pe baza de germeni de grau, se poate obtine in felul urmator: amestecati o lingurita sau doua de germeni de grau pisati, cu doua lingurite de smantana si o lingurita de miere. Aplicati masca omogena pe sani si mentineti 15 minute, apoi clatiti-va cu apa calduta.

O alta masca, ideala pentru intarirea sanilor, se obtine din mere si lapte. Taiati doua mere in bucati mici, pe care le fierbeti intr-un litru de lapte si apoi le zdrobiti. Obtineti o pasta asemanatoare piureului, pe care o aplicati pe sani si o mentineti tot 15-20 de minute.

Pentru decolteu puteti sa va preparati si o masca din banane si lactate. Zdrobiti o banana si amestecati-o cu cu doua linguri de branza de vaci si o lingurita de iaurt. Timpul de actiune este acelasi.

Parul de pe piep

Nu este tocmai estetic pentru o femeie sa aiba par pe sani, chiar daca este vorba despre numai cateva fire rebele. Exista unele femei care se confrunta cu aceasta problema. In niciun caz nu li se recomnda sa foloseasca pentru aceasta zona aparate, ceara depilatoare sau creme speciale. Foloisiti in schimb o penseta pe care o manuiti cu usurinta. Presati usor zona din jurul firului de par cu degetul mare si cel aratator, prindeti bine firul si trageti usor. Curatati apoi zona cu alcool medicinal si aplicati o crema hidratanta. Procedati in acest fel de cate ori va apare un nou fir, parul nu va deveni mai des si nici nu se va irita zona.

Alimentatia

O alimentatie corecta este foarte importanta pentru aspectul si sanatatea sanilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.