Setari Cookie-uri

Sani frumosi: Cum?

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic "punct de atractie" pentru orice barbat.

Dusuri si masaje

Dusurile reci, sau cele alternative, sunt senzationale pentru fermitatea sanilor dar si pentru elasticitatea pielii. Aveti grija sa nu indreptati niciodata jetul puternic de apa direct spre sani. Plimbati jetul de apa de 10-20 de ori, dedesubtul si deasupra sanilor, cu miscari circulare. Ar fi bine sa faceti miscari in ambele directii, adica de la dreapta spre stanga si apoi de la stanga spre dreapta (de exemplu, cinci cu cinci). Stergeti apoi sanii cu un prosop uscat si putin mai aspru, dar frecand usor.

Cam pe acelasi principiu merge si masajul cu buretele. Maseaza fiecare san cu un burete, inmuiat consecutiv in apa rece si apa calda, cu aceleasi miscari circulare. Este imporatant sa termini cu buretele inmuiat in apa rece.

Un masaj ideal pentru sani este cel cu cuburi de gheata. Maseaza pieptul cu miscari circulare, pornind de la baza sanului spre varf, dar evitand sfarcurile, care sunt foarte sensibile. Acest procedeu, ca si cele descrise anterior, stimuleaza circulatia sangelui si reface textura pielii, care va capata o culoare sanatoasa si tinereasca.

Peeling

Acest procedeu indeparteaza pielea moarta si are efect de inviorare. Se recomanda folosirea lui odata sau de doua ori pe saptamana. Se executa tot miscari circulare si usoare, folosind chiar o perie moale, un burete putin mai aspru sau o lufa. Dar cea mai potrivita este o manusa, inmuiata in apa calduta. Presarati pe ea putina sare grunjoasa si masati delicat sanii. In comert exista produse speciale pentru sani, destinate acestui scop. Se pot folosi si cele pentru ten, dar aveti grija ca acestea sa aiba grauntele mai marunte, o textura putin mai delicata.

Creme

Cremele pentru sani trebuie folosite zilnic, dimineata si seara, mai ales dupa implinirea varstei de 25 de ani. In farmacii se gasesc game de creme special concepute pentru aceasta zona, cu efect de hidratare si netezire, dar si cremele hidratante destinate tenului sunt recomandate. Toate aceste produse redau elesticitatea pielii, previn imbatranirea prematura, intaresc tesutul conjuctiv si previn sau estompeaza vergeturile. Exista si geluri speciale care confera elasticitate bustului. Produsele cosmetice cele mai potrivite pentru aceasta zona sensibila sunt cele care contin extract activ de gin-seng, aloe, alge, iedera, germeni de grau, dar si uleiurile, in special cele din samburi de struguri si migdale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.