Setari Cookie-uri

Sani frumosi: Cum?

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic "punct de atractie" pentru orice barbat.

Este foarte important in primul rand sa evitati fluctuatiile in greutate, slabirea sau ingrasarea brusca. O slabire rapida si insuficient controlata poate conduce la lasarea sanilor, asa cum ingrasarea exagerata intr-un timp prea scurt va face sa apara indezirabilele vergeturi.

Alimentatia trebuie neaparat sa includa o varietate de fructe si legume proaspete, precum si lactate. Exista si anumite alimente recomandate pentru marirea volumului sanilor: produsele pe baza de soia, germenii de grau, maslinele negre sau oleaginoasele (nuci, alune, seminte de floarea-soarelui).

Stimulare hormonala

Exista anumite plante care pot influenta dezvoltarea sanilor determinand la nivelul sistemului endocrin secretia de hormoni. Semintele de marar, radacina de lemn dulce sau semintele de anason sunt astfel de exemple.

Un tratament pe baza de tinctura de marar se poate urma timp de trei luni in felul urmator: diluati o lingurita de tinctura de marar in 250 ml de apa si consumati de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. Dupa o pauza de o luna, tratamentul se poate relua. In acelasi fel se procedeaza si cu tinctura de lemn dulce. Fiti precaute insa cand folositi lemnul dulce, caci aceasta tinctura are un efect estrogen foarte puternic si nu este recomandata celor care au cazuri de tumori in familie sau celor care se confrunta cu hipermenoree. Este bine sa incepeti acest tratament dupa perioada menstruatiei.
Se recomanda si masajul folosind aceste tincturi, in cazul celei de lemn dulce este chiar preferabil ingerarii ei. Combinati o lingura de tinctura de marar sau lemn dulce cu o lingura de ulei de masline.

Trebuie sa fiti constiente ca rezultatul acestor procedee variaza si in functie de propriul organism. Daca nu isi vor modifica volumul, cel putin veti avea sani mai fermi. Succes!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.