Setari Cookie-uri

5 sfaturi babesti pentru vaginul tau

Din categoria Kudicele intreaba, Noemi raspunde, va prezentam in aceasta saptamana sfaturi babesti pentru ingrijirea vaginului. De ce vagin si de ce babesti? Ei bine, se pare ca atunci cand vine vorba de zona aceea, femeile au mai multe incredere in ce le spune mamaia decat nenea doctorul.

Nu in ultimul rand, fa o cura de vitamina C! Timp de o luna pe an, trebuie sa iei zilnic 1 gram de vitamina C. Cea mai buna forma este cea efervescenta, care este disponibila chiar in comprimate de 1 gram. Vitamina C este cel mai cunoscut antioxidant care te protejeaza de mai toate bolile pamantului, de la cancer si pana la depresie.

Sa nu...

Cand momentul magic a venit, mamaia continua sfaturile: sa nu faci baie fierbinte, sa nu umbli desculta, sa nu stai cu mainile sau picioarele in apa rece, sa nu umbli cu buricul la vedere sau sa iti uiti sosetele acasa.

Ideal ar fi sa respecti aceste sfaturi tot timpul, nu numai cand esti la menstruatie. Insa macar atunci, sub amenintarea durerilor, incearca sa respecti indicatiile bunicii fiindca altfel, toate nebuniile modei te pot lasa fara mostenitori: pantalonii cu talie joasa, tricourile cu vedere la buric, pantofii care nu-ti permit nici macar un dres... toate acestea pot duce la aparitia anexitei, a bolii inflamatorii pelvine care pot provoca infertilitate!

De pe forum adunate...

Pe forumul nostru, o cititoare a dat un leac babesc pentru candidoza. Acum, eu raman la parerea mea ca orice boala trebuie dusa la doctor. Dar e adevarat ca de candidoza scapi tare greu si de multe ori e necesar sa apelezi la sfaturile bunicii pentru a ajuta pastilele doctorului. Asadar, de la veta13 citire: “ in afara de un tratament antifungic pe cale generala(tablete), poti lua un complex de vitamina B sau, babeste, bea zilnic bors proaspat (de casa), iaurt sau lapte batut (tot natur), paine graham, ceai de cretisoara. Pentru igiena foloseste ceai de galbenele si solutie de bicarbonat de sodiu alimentar (1 lingurita la 500 ml apa fiarta si racita), un sapun pentru copii sau de casa, dar nu in exces”.

BONUS: Cele mai tampite (dar amuzante) sfaturi babesti auzite

Mai zic babele ca nu trebuie toata ziua sa stai calare. Trebuie sa-l inveti sa te doresca, sa-i dai putin, dar bun, decat mult si prost!

Sa te speli cu Cola in zona intima. E drept, Cola curata tot (si eu mi-am degresat parbrizul de cateva ori asa)... dar nu cred ca va pastra ph-ul optim!

Daca faci pipi dupa ce faci sex, nu ramai gravida. No comment!

Spala-te cu otet in vagin si scapi de orice boala! Poate scapi de unele, dar in mod cert te pricopsesti cu altele!

Va invit sa mai adaugati si voi altele,

Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.