Setari Cookie-uri

Secretul unei siluete de vedeta

Fie ca fac jogging, fitness sau aerobic, vedetele se afla mai mereu in miscare! Surprinse de paparazzi atunci cand alearga prin parc, cand se intorc obosite de la sala sau cand participa la maratoane, starurile de la Hollywood ne arata ca siluetele lor tonifiate si proportionate se intretin din greu.

Carmen Electra este o mare fana a metodelor neconventionale de a te mentine in forma. Cum isi pastreaza vedeta Playboy corpul perfect tonifiat si demn de admirat? Carmen a lansat o serie de DVD-uri de… striptease, care, garanteaza vedeta, iti sculpteaza corpul exact asa cum iti doresti. Desi pentru unul dintre programe este nevoie de o bara de striptease (pe care Carmen o are instalata in dormitor), altele prezinta programe de striptease-aerobic. Pentru trailer, click aici.

Una dintre cele mai raspandite metode de intretinere la Hollywood este… joggingul. In orice anotimp si la orice ora, vedetele sunt fotografiate in timp ce alearga prin parc sau pe stradute, echipate cu mp3 playere, apa si multa vointa. Dupa ca a pus pe ea cateva kilograme pentru un rol, Fergie a fost fotografiata zi de zi alergand pe strazile din Los Angeles, incercand sa intre in forma pentru a arata senzational in rochia de mireasa. Si chiar daca Fergie este in mare forma si are o silueta de invidiat, nici coapsele ei nu au scapat de inamicul numit celulita. Pentru poze cu Fergie la jogging, click aici.

Reese Witherspoon adora si ea sa faca jogging, iar paparazzi stiu acest lucru si o insotesc pe blonda Reese atunci cand pleaca la alergat. Dupa o sesiune de intinderi… pe masina personala, Reese petrece cam 45 de minute in pas alergator pe strazile din Brentwood, Los Angeles, cam de 3 ori pe saptamana, mai ales inaintea evenimentelor importante. Pentru poze, click aici.

Jennifer Lopez – La doar 6 luni dupa ce a devenit mamica (timp in care s-a antrenat din greu), vedeta a reusit sa parcurga un triatlon. Jennifer a parcurs 1 km in inot, 28 km pe bicicleta, dupa care a alergat 6 km, completand cursa in 2 ore si 23 de minute. Jennifer a pierdut o gramada de calorii in acest timp, insa scopul principal al triatlonului a fost strangerea de fonduri pentru un spital de copii. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.