Setari Cookie-uri

Secretul unei siluete de vedeta

Fie ca fac jogging, fitness sau aerobic, vedetele se afla mai mereu in miscare! Surprinse de paparazzi atunci cand alearga prin parc, cand se intorc obosite de la sala sau cand participa la maratoane, starurile de la Hollywood ne arata ca siluetele lor tonifiate si proportionate se intretin din greu.


Brooke Hogan
– Fiica musculosului Hulk Hogan este o adevarata Californian Girl, careia ii place sa fie activa, sa petreaca timpul afara, in natura, facand miscare. Cum isi intretine Brooke picioarele musculoase in forma maxima? Vedeta a fost surprinsa in timp ce inota, in timp ce se catara in copaci sau in timp ce patina pe role pe faleza din Los Angeles. Pentru poze, click aici si aici.

La Hollywood, una dintre cele mai “trendy” si mai noi metode de a te mentine in forma este aparatul Reebok’s New Jukari Fit to Fly. Sesiunea de exercitii implica folosirea unui trapez pentru exercitii carido, pentru intinderi, echilibru si tonifiere, iar vedetele declara hotarat ca acest antrenament creativ este foarte eficient, mai ales pentru partea superioara a corpului. Cine prefera acest tip de workout? Vedeta din The Hills Audrina Patridge si fosta iubita a magnatului Playboy, Holly Madison (Girls Next Door) au fost fotografiate in timp ce “zburau” si pierdeau calorii la studioul Jukari Fit to Fly din Los Angeles. Pentru poze, click aici si aici. Alte vedete care se declara fane: Molly Sims, Mischa Barton si Jennie Garth. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.