Setari Cookie-uri

5 lucruri care nu vor mai conta deloc pentru tine in 20 de ani 

Viata nu ti-a fost data ca sa suferi sau sa traiesti in chin si durere. Viata este un dar - bucura-te de el! Nimeni nu-ti va ridica statuie pentru suferinta ta, insa placerea ta de a trai ii poate inspira si pe cei din jur.

5. Invinuirea.

Ai intalnit vreodata o persoana fericita care nu are responsabilitati, da vina si arata du degetul si isi gaseste scuze pentru viata ei dificila? Da, nici eu! Oamenii fericiti accepta responsabilitatea pentru modul in care se desfasoara viata lor. Ei cred ca propria fericire este un produs secundar al propriei gandiri, credinte, atitudini, caracter si comportament. Si este nevoie de timp pentru a intelege pe deplin acest lucru, este o lectie pe care o inveti intreaga viata.

Sfaturi simple pentru a avea o viata asa cum meriti

Pe masura ce continui calatoria pe drumul vietii, este important sa faci tot posibilul si sa nu lasi pe cineva sau ceva sa stea in calea bucuriei tale. Traieste o viata frumoasa, in care sa fii fericit ca te trezesti dimineata, in care sa razi cu pofta si sa accepti si momentele dificile (pentru ca si acestea fac parte din rutina ta).

Citește și:

Canta tare in masina cu geamurile lasate, danseaza dimineata, zambeste oamenilor necunoscuti, vopseste peretii camerei in culoarea pe care o vrei si bucura-te de un pahar cu vin sau o ciocolata in miez de noapte.

Si...

- ia decizii cu inima;

- vorbeste cu blandete;

- iubeste fara oprire;

- razi des;

- munceste din greu;

- ofera bunatate;

- fii prezent in viata ta;

- fii bun;

- fii sincer cu tine si cu ceilalti.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.