Setari Cookie-uri

Este o femeie moderna cu un suflet batran. Este normal sa nu o intelegi

Nu a fost adusa pe acest pamant pentru a fi inteleasa. Daca accepti complexitatea ei, vei avea un companion pe tot parcursul vietii, o persoana loiala, aventuriera, sincera si romantica. 

Va alege intotdeauna propria cale

Nu este preocupata de notiunea de casatorie si nu se grabeste nicaieri. Aceasta optiune este chiar ireleventa in aceasta etapa a vietii sale. Nu a fost niciodata tipul de fata care sa se imagineze in rochie de mireasa sau sa se intrebe cum vor arata copiii ei. Acum ea este preocupata de alte lucruri, de un alt stil de viata.

Aspira sa inspire

Este un lider cu un farmec care poate influenta o multime. Are o incredere interioara care te atrage, te captiveaza, te face sa te intrebi cine esti tu. Vorbeste despre planurile sale de viitor si te face si pe tine sa iti doresti sa faci schimbari frumoase in viata ta.

Prefera singuratatea

Cunoaste foarte bine diferenta dintre a petrece timp singur si a fi singur. Acesta din urma este un sentiment pe care nu vrea sa il experimenteze. In cazul in care te invita in lumea ei, tine minte ca insemni ceva pentru ea, considera-te norocos.

Citește și:

Apreciaza lucrurile marunte

Pentru ea rasaritul sau apusul sunt cele mai frumoase momente ale zilei; adora plimbarile in natura, filmele vechi si mirosul de cafea dimineata.

Ea este o femeie moderna, cu un suflet batran... Nu a fost adusa pe acest pamant pentru a fi inteleasa. Daca accepti complexitatea ei, vei avea un companion pe tot parcursul vietii, o persoana loiala, aventuriera, sincera si romantica.

foto interior si prima pagina: Unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.