Setari Cookie-uri

Scapa definitiv de acnee cu aceste tratamente naturiste

Exista o serie de plante care au proprietati anti-inflamatorii si pot fi folosite ca adjuvante utile in tratamentul acneei

Acneea este o afectiune a pielii care afecteaza suprafetele corpului care contin glandele seboreice mari, incluzand nasul, fruntea, barbia, obrajii si spatele. Ea se manifesta prin prezenta porilor incarcati si a leziunilor dermale cunoscute popular sub numele de cosuri.

“Din punct de vedere nutritional s-a constatat ca anumite alimente si lichide accentueaza simptomele acneei. Asadar, persoanele care au aceasta afectiune trebuie sa evite alimentele care conduc la agravarea acneei: zaharul rafinat, grasimile animale si aditivii alimentari”, a declarat, pentru Agerpres, nutritionistul Lygia Alexandrescu.

Potrivit acesteia, in mod similar, exista si substante benefice care pot fi furnizate de alimente.

Astfel, studiile clinice indica faptul că zincul poate fi un mineral eficient in tratamentul anti-inflamator al acneei, in general, rezultate semnificative obtinandu-se dupa administrarea gluconatului de zinc timp de 60 de zile.

Citește și:

In acelasi timp, din cauza diferentelor existente in formularea preparatelor cu zinc este dificil sa se stabileasca o doza universala recomandata.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: WIRACHAIPHOTO, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.