Setari Cookie-uri

Principiul 90/10 care ne poate schimba intreaga viata

Nu vei regreta daca incepi sa folosesti principiul 90/10 in viata ta. Din contra - vei fi uimita de rezultate.

Totul ar fi fost diferit.

Cafeaua este varsata pe bluza, iar fiica ta aproape ca izbucneste in lacrimi. Tu ii spui incet "Este inr egula, doar incearca sa fii mai atenta data viitoare.". Mergi sa te schimbi, in timp ce ea isi termina micul dejun si isi face ghiozdanul. Cand ajungi in bucatarie, micuta este gata de plecare. Inainte de a pleca din casa, iei in geanta dosarul cu documente. Iti lasi fiica la gradinita, apoi tu mergi la birou, unde ajungi la timp si saluti pe toata lumea cu zambetul pe buze.

Doua scenarii diferite, care au inceput intr-un mod similar. Este vorba despre modul in care reactionam la evenimentele din viata noastra. Desigur, putem da vina pe altii pentru necazurile noastre si ne putem plange ca totul se intampla pe dos.... insa oare noi facem ceva ca sa schimbam aceste lucruri?

Invata sa reactionezi asa cum trebuie si nu vei mai pierde nici macar o zi din viata ta.

Daca cineva iti taie calea in trafic, nu te enerva. Care este problema daca ajungi cu cateva secunde mai tarziu la birou?

Citește și:

Avionul intarzie, iar programul tau este distrus. Nu tipa la personalul din aeroport, nu este vina lor. Foloseste timpul, in schimb, in scop util - citeste o carte, da un telefon sau fa-ti planuri pentru urmatoarele zile.

Nu vei regreta daca incepi sa folosesti principiul 90/10 in viata ta. Din contra - vei fi uimita de rezultate.

sursa material: BrightSide.me

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.