Setari Cookie-uri

De ce ar trebui sa fii mai blanda cu tine insati

Exista nenumarate citate, mantre si filozofii intregi care-ti spun ca trebuie sa-ti gasesti si sa-ti respecti “vocea interioara”. Cu toate acestea, vocea interioara ne poate sabota uneori. La fel ca toate lucrurile din lumea asta ea are doua fete.

De fapt, este ca si cum am avea doua voci interioare: una pozitiva care reprezinta sinele nostru real si o alta care critica tot, o voce interioara distructiva. Pe huffingtonpost.com am descoperit un articol care interesant care vorbeste despre cea de-a doua voce si te indeamna sa fii mai blanda cu tine.

Observa aceasta voce

Oamenii adesea asculta vocea lor interioara critica fara sa-si dea seama. Ea e ca un zgomot de fond pe care-l accepti ca fiind o parte naturala a realitati. Dar e important sa fii mai constienta in momentul in care vocea interioara critica incepe sa fie cicalitoare cu tine. Incerca sa observi cand insultele sale iti submineaza actiunile prin idei de genul: “Arati atat de obosita/ grasa/ urata/ proasta.”; “Esti un om enervant”; “Nu poti face asta”; “Esti un dezastru”; “Ce s-a intamplat cu tine?”.

Citește și:

Este demn de remarcat faptul ca aceasta voce este inselatoare pentru ca uneori are un sunet aproape prietenos si linistitor.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.