Setari Cookie-uri

Nu-ti mai pune intrebari la care nu ai raspunsuri. Accepta ca s-a terminat si mergi mai departe

Acest tip de gandire te va intrista si mai tare. Nu iti pierde noptile gandindu-te doar la asta. Nu te trezi dimineata cu acest gand in minte. Te va consuma si iti va distruge orice urma de fericire pe care o ai. Daca iti pui aceste intrebari in mod constant, nu vei vedea niciodata lucrurile frumoase care te asteapta in viitor. 

In acel moment erai atat de suparata incat nici nu ai putut auzi cuvintele pe care le rostea. S-a intamplat totul atat de repede, ca un vartej, o tornada de lacrimi, fraze neincheiate si raspunsuri neoferite. Probabil ca te-ai intrebat de o mie de ori "De ce?". Ai vazut cum cuvintele ieseau din gura lui, insa nu mai puteai intelege nimic. Aceste cuvinte au fost precum niste turturi, junghiuri chiar in inima.

Acum, cand privesti inapoi, la acele momente, vezi totul altfel. Sunt persoane care isi dau seama ca nu mai functioneaza si aleg sa mearga mai departe. Insa mai sunt si persoane care isi dau seama ca nimic nu mai are sens. Si aleg sa ramana in trecut. Sa traiasca cu acele amintiri dureroase. Pentru ca oricat de ranite au fost, au existat momente in care au intalnit fericirea. Si nu inteleg DE CE.

Cum este posibil ca cineva sa isi schimbe complet viata in doar cateva secunde? De ce a ales sa mearga singur pe drum? De ce nu vrea sa mai incerce? De ce nu a spus adevarul? De ce se intampla asta? De ce?

Citește și:

Si tot ce faci este sa cauti cu disperare raspunsuri la aceste intrebari... insa asa doar gasesti motive sa te invinovatesti. Pentru ca te gandesti ca tu esti de vina, tu ai facut ceva gresit. Poate pentru ca ai fost prea atasata de el sau i-ai cerut prea multe. Poate pentru ca nu ai respectat limitele impuse. Sau nu i-ai oferit spatiul de care avea nevoie.

Tu esti de vina... MEREU.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.