Setari Cookie-uri

Nu-ti mai pune intrebari la care nu ai raspunsuri. Accepta ca s-a terminat si mergi mai departe

Acest tip de gandire te va intrista si mai tare. Nu iti pierde noptile gandindu-te doar la asta. Nu te trezi dimineata cu acest gand in minte. Te va consuma si iti va distruge orice urma de fericire pe care o ai. Daca iti pui aceste intrebari in mod constant, nu vei vedea niciodata lucrurile frumoase care te asteapta in viitor. 

Numai ca nu este deloc asa. Opreste-te din a da vina pe tine. Pentru ca acest tip de gandire te va intrista si mai tare. Nu iti pierde noptile gandindu-te doar la asta. Nu te trezi dimineata cu acest gand in minte. Te va consuma si iti va distruge orice urma de fericire pe care o ai. Daca iti pui aceste intrebari in mod constant, nu vei vedea niciodata lucrurile frumoase care te asteapta in viitor.

Aceasta nu este viata pe care doresti sa o traiesti. Si sunt sanse sa nu gasesti un raspuns clar sau un raspuns pe care vrei sa il auzi. Daca ti-a spus o scuza care suna ca o gluma proasta poate ca este, probabil, pentru ca pur si simplu nu ii pasa.

Nu te-a iubit la fel de mult precum l-ai iubit tu. Nu si-a dorit atat de mult sa mai incerce. Si stiu ca doare si imi pare rau sa o spun, insa trebuie sa te opresti din a te intreba de ce.

"De ce?" nu te ajuta. Din contra, te distruge si mai mult. Este sinistru, este egoist. Este exact motivul pentru care nu iti spune adevarul. Asa ca mergi mai departe cu viata ta. Incepe un nou capitol. Si cand scrii povestea vietii tale, nu lasa pe nimeni altcineva sa tina stiloul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.