Setari Cookie-uri

10 Meditatii de Buna Dimineata care vor calma haosul din viata ta

Lucrurile pe care le spui altor persoane nu sunt cele care iti decid viata. Ci lucrurile pe care le stii despre tine - acestea au cea mai mare putere. 

Acest mic ritual ajuta la reducerea stresului si a haosului din viata ta, amintindu-ti sa ramai o persoana simpla, pasnica si fericita:

1. Fericirea nu incepe cu o relatie, o vacanta, un loc de munca sau bani. Incepe cu gandirea ta si cu ceea ce iti spui azi.

2. Ofera-ti spatiu pentru a iti asculta propria voce - sufletul tau. Prea multi oameni asculta zgomotul lumii si se pierd in multime.

3. De multe ori trebuie sa spui NU lucrurilor bune pentru a putea spune DA lucrurilor importante. Nu poti face totul. Respira adanc. Si alege cu intelepciune.

4. Daca ai o pasiune, fa ceva pentru asta in fiecare zi. Putin cate putin. Asa se implinesc visurile, muncind pentru ele.

5. Nu stii exact ce iti va aduce viitorul. Asadar, cel mai bun pariu pentru a trai este sa folosesti cat mai bine prezentul.

6. Uneori iti petreci timpul asteptand drumul ideal pe care sa mergi. Insa niciodata nu il vei gasi. Si asta pentru ca drumurile sunt facute pentru a le cauta, nu pentru a le astepta.

Citește și:

7. Accepta ca esti incepatoare. Nimeni nu incepe cu intelepciune. Fa tot ce poti pana cand inveti. Odata ce stii mai bine, fa-o mai bine.

8. Multe persoane se simt nemultumite gandindu-se ca este imposibil sa accepte viata fix asa cum este ea.

9. Unul dintre cele mai pline de satisfactii si importante momente din viata sunt acelea in care in sfarsit gasesti puterea de a renunta la ceea ce nu poate fi schimbat.

10. Nu poti controla ce se intampla in viata, insa poti controla modul in care reactionezi la lucrurile care se intampla. Raspunsul tau este cea mai mare putere a ta.

foto interior si prima pagina: Fona Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.