Setari Cookie-uri

5 Simboluri Reiki ce iti pot deschide usa sufletului

Pentru a ajuta cultivarea armonioasa, cinci simboluri Reiki au fost dezvoltate ca instrumente de predare si sunt menite a fi chei care deschid usa sufletelor si a mintilor curate.

Reiki este o forta spirituala ghidata folosita ca o practica de vindecare. Dezvoltate de Mikao Usui, simbolurile Reiki nu sunt o religie si nici nu sunt invatate in sensul obisnuit - mai degraba sunt transferate de la maestru la discipol in timpul sedintelor.

Daca vrei sa devii un maestru Reiki trebuie sa traiesti intr-un mod care promoveaza armonie. Chiar si asa, Reiki nu depinde de capacitatea intelectuala sau de dezvoltarea spirituala. De fapt, nici macar nu trebuie sa crezi in Reiki pentru ca acesta sa functioneze. Cu toate acestea, intentia din spatele practicianului este ceea ce aduce putere practicii.

Cinci simboluri Reiki pentru a va deschide mintea

Pentru a ajuta cultivarea armonioasa, cinci simboluri Reiki au fost dezvoltate ca instrumente de predare si sunt menite a fi chei care deschid usa sufletelor si a mintilor curate. Aceste simboluri pot parea misterioase si oarecum intimidante la inceput insa, de fapt, sunt foarte usor de inteles.

Citește și:

Simbolurile Reiki se bazeaza pe sistemul japonez de scriere Kanji. Prin vizualizarea acestor simboluri, utilizatorul este rapid conectat la forta de viata universala si toate predispozitiile negative sunt suprasolicitate.

In vechea traditie Reiki, se credea ca aceste simboluri sunt sfinte si trebuie divulgate numai celor care sunt initiati in nivelul Reiki 2. Pe masura ce Reiki a devenit mai popular si mai raspandit, au aparut tot mai multe variante ale acestor simboluri.

Iata care sunt, insa, cele cinci simboluri Reiki pe care ar trebui sa le cunoastem pentru a duce calatoria spirituala la urmatorul nivel.

1. Simbolul Reiki pentru putere

simboluri reiki

Numele japonez: Cho Ku Rei

Intentia: comutator de lumina

Scopuri: manifestarea si cresterea puterii, vindecarea accelerata, catalizator de vindecare, protectie.

Cho Ku Rei sau Simbolul Puterii inseamna, in general, "a pune puterea Universului aici." Acest simbol poate fi folosit in orice moment in timpul unei sedinte, dar este deosebit de eficient la inceputul sau sfarsitul unei sesiuni. Acesta este cel mai adesea legat de un comutator de lumina deoarece intentia lui este de a spori instantaneu abilitatile persoanei care primeste tratamentul.

Citește și:

Structura simetrica a acestui simbol este incredibil de simpla. Bobina se poate extinde si contracta pentru a regla energiile "Ki" si poate fi folosita ca o palnie astfel incat sa intensifice si sa focalizeze puterea sau sa scape si sa elibereze energia atunci cand este utilizata interv. Bobina poate fi, de asemenea, utilizata pentru a inchide un spatiu in jurul receptorului sau a unei zone astfel incat sa blocheze energiile negative si sa mentina energiile pozitive primite.

foto QueenAnn5, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.