Setari Cookie-uri

5 Simboluri Reiki ce iti pot deschide usa sufletului

Pentru a ajuta cultivarea armonioasa, cinci simboluri Reiki au fost dezvoltate ca instrumente de predare si sunt menite a fi chei care deschid usa sufletelor si a mintilor curate.

2. Simbolul Reiki mental si emotional

simboluri reiki

Numele japonez: Sei Hei Ki

Intentia: Echilibru

Scopuri: imbunatatirea memoriei, vindecarea emotionala, echilibrul mintal

Cunoscut si sub numele de Simbolul Armoniei, Sei Hei Ki reuneste creierul cu corpul. In general, tradus prin "Dumnezeu si omul devin unul", Sei Hei Ki elibereaza negativitatea emotionala profund inradacinata in trup. Facand acest simbol aliatul tau este o investitie care iti va aduce numeroase beneficii pe parcursul vietii tale. Sei Hei Ki este "prieten loial" in special atunci cand te confrunti cu dificultati.

foto QueenAnn5, Shutterstock

3. Simbolul Reiki de conectare

simboluri reiki

Numele japonez: Hon Sha Ze Sho Nen

Intentia: Supravietuire

Scopuri: vindecare la distanta, trecut/ prezent/ viitor, karma de vindecare, conexiune spirituala.

Cunoscut si sub numele de "Simbolul Distantei", Hon Sha Ze Sho Nen inseamna "Nici trecut, nici cadou, nici viitor" si are legatura cu extinderea si trimiterea energiilor Reiki pe o distanta lunga. Acesta simbolizeaza un schimbator de forma care poate aluneca prin timp si spatiu. Cu toate acestea, nu iti concentra eforturile pe o problema specifica - mai degraba trebuie sa trimiti energiile sale fara limite si acestea vor merge acolo unde sunt necesare.

Citește și:

Hon Sha Ze Sho Nen ofera, de asemenea, acces la "inregistrarile Akashic" sau la inregistrarile vietii sufletului. Din acest motiv, poate fi folosit pentru a risipi traumele din experientele de viata trecute pentru o vindecare karmica profunda.

foto QueenAnn5, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.