Setari Cookie-uri

5 Simboluri Reiki ce iti pot deschide usa sufletului

Pentru a ajuta cultivarea armonioasa, cinci simboluri Reiki au fost dezvoltate ca instrumente de predare si sunt menite a fi chei care deschid usa sufletelor si a mintilor curate.

4. Simbolul Reiki Maestru

simboluri reiki

Nume japonez: Dai Ko Myo

Intentia: iluminare

Scopuri: putere, vindecare sufleteasca, unicitate

Unul dintre cele mai puternice simboluri, Dai Ko Myo, este folosit doar de catre maestrii Reiki, combinand puterea primelor trei simboluri: Cho Ku Rei, Sei He Ki, si Hon Sha Ze Sho Nen. Simbolul inseamna "iluminarea cea mare" sau "lumina stralucitoare puternica". Reprezinta tot ceea ce este Reiki si se crede a fi chiar inima Reiki. Desi rar folosit pentru un anumit scop, acest simbol imbunatateste in schimb efectele vindecatoare ale fiecarei forme de Reiki si serveste ca o reamintire ca Reiki este dragoste si este disponibila pentru toata lumea.

foto QueenAnn5, Shutterstock

5. Simbolul Reiki de completare

simboluri reiki

Nume japonez: Raku

Intentia: pregatire

Scopuri: vindecare, conexiune, alinierea chakrelor

Citește și:

Simbolul Raku este simbolul final invatat de maestrii Usui Reiki si este folosit exclusiv in etapa finala a procesului Reiki pentru a sigila energia in cele sapte chakre. Intentia sa este de a impaca si sigila energiile Reiki nou-trezite. De asemenea, cunoscut si sub numele de "Sarpele de foc", simbolul fulgerului care vine din cer catre pamant reprezinta energia fortei de viata care se scurge prin coloana, prin chakrele noastre.

foto QueenAnn5, Shutterstock

foto prima pagina: Nikki Zalewski Shutterstock

sursa material: gaia.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.