Setari Cookie-uri

Puterea gandurilor: 10 idei toxice care iti distrug sufletul (si cum sa le combati)

Nu te lasa incantat de lauda, nu fi mihnit de dispret, ci cunoaste-ti precis propriile virtuti si puteri. Acestea sunt caracteristicile omului exceptional.

6. "Nu am timp pentru asa ceva"

Aceasta expresie este foarte des folosita ca o scuza. Cei mai multi dintre noi nu au o tona de timp suplimentar in fiecare zi sau in fiecare saptamana, insa daca este suficient de important pentru tine trebuie sa iti faci timp. Daca exista un scop pe care vrei sa il realizezi, il vei realiza doar daca esti dedicata si determinata sa faci asta.

7. "Nu ma pricep la nimic"

Acesta este un alt gand toxic care iti ataca stima de sine. Daca tu simti ca nu esti buna la nimic, scrie o lista cu toate lucrurile pe care le poti face. Acorda-le atentie (practica este importanta) si vei vedea imbunatatiri. Nu te compara cu ceilalti. Concentreaza-te doar pe a fi o versiune mai buna a ta decat ai fost ieri.

8. "Eu nu sunt ca ei"

Nu trebuie sa fii ca nimeni. Este important sa iti amintesti sa te accepti mai intai pe tine inainte sa iti doresti ca altii sa te accepte. Nu ai nevoie de aprobarea nimanui. Oamenii potriviti te vor iubi pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce incerci sa fii.

Citește și:

9. "Sunt un esec"

Daca nu reusesti ceva anume, asta nu inseamna ca esti un esec. Poate fi dificil sa faci asta, insa incearca sa iti antrenezi creierul sa vada ca esecul este dovada ca ai incercat. Dupa un timp, tocmai aceste esecuri pot duce la un mare succes si asta tocmai datorita faptului ca ai fost dispusa sa iesi din zona ta confort.

10. "Visurile mele par imposibile"

Daca nu crezi ca iti vei atinge vreodata obiectivele si iti vei implini visurile, probabil ca asa va fi. Nu vei reusi. Jumatate din calatorie inseamna convingerea ca poti face acest lucru impreuna cu dorinta de a lucra din greu pentru a iti realiza aceste visuri si obiective. Concentreaza-te pe gandurile pozitive despre viitor si stabileste pasi si repere mici pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

foto interior si prima pagina: Evannovostro Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.