Kudika
26 Mai 2017

Muzica de inalta frecventa te poate ajuta sa ai din nou o casa zen, in care sa te simti fericita si implinita. Redarea muzicii cu vibratii ridicate poate face o mare diferenta si in starea ta de spirit.

Lumea nu este intotdeauna frumoasa si minunata. Fie ca este o zi plina de mici suparari sau probleme majore, vor exista momente in care negativitatea o sa iti strice toate planurile; este stresant si enervant si poate duce chiar la anxietate si depresie. Mai rau este atunci cand acest fel de energie negativa intra in casa si ramane blocata acolo.

Curățenia de iarnă: Cum îndepărtezi energia negativă din locuință?

Casuta ta ar trebui sa fie un refugiu, o oaza de liniste, un loc unde te simti in siguranta, confortabil si relaxata. Din fericire, exista modalitati prin care poti elimina energia negativa din locuinta - si nu sunt necesare ingrediente speciale sau ritualuri ciudate.

Muzica de inalta frecventa te poate ajuta sa ai din nou o casa zen, in care sa te simti fericita si implinita. Redarea muzicii cu vibratii ridicate poate face o mare diferenta si in starea ta de spirit. Mai jos am gasit un playlist foarte interesant, recomandat de numerosi oameni importanti din mediul online.

Da play acestei melodii si scapa de toata energia negativa din casa ta.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Nouă pași pentru te păzi de energia negativă

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: