Setari Cookie-uri

Scapa de energia negativa de acasa cu aceasta melodie

Muzica de inalta frecventa te poate ajuta sa ai din nou o casa zen, in care sa te simti fericita si implinita. Redarea muzicii cu vibratii ridicate poate face o mare diferenta si in starea ta de spirit.

Lumea nu este intotdeauna frumoasa si minunata. Fie ca este o zi plina de mici suparari sau probleme majore, vor exista momente in care negativitatea o sa iti strice toate planurile; este stresant si enervant si poate duce chiar la anxietate si depresie. Mai rau este atunci cand acest fel de energie negativa intra in casa si ramane blocata acolo.

Casuta ta ar trebui sa fie un refugiu, o oaza de liniste, un loc unde te simti in siguranta, confortabil si relaxata. Din fericire, exista modalitati prin care poti elimina energia negativa din locuinta - si nu sunt necesare ingrediente speciale sau ritualuri ciudate.

Muzica de inalta frecventa te poate ajuta sa ai din nou o casa zen, in care sa te simti fericita si implinita. Redarea muzicii cu vibratii ridicate poate face o mare diferenta si in starea ta de spirit. Mai jos am gasit un playlist foarte interesant, recomandat de numerosi oameni importanti din mediul online.

Citește și:

Da play acestei melodii si scapa de toata energia negativa din casa ta.

Image by Vasilijus Bortnikas from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.