Setari Cookie-uri

Daca vrei sa iti schimbi viata, schimba-ti modul in care gandesti 

Problemele atrag alte probleme. Tristetea atrage doar tristete. Durerea atrage doar durere. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, incepe prin a schimba ce crezi si ce spui!

Aceasta bombardare constanta a gandurilor cu astfel de cuvinte negative explodeaza cu o forta extraordinara in subconstientul tau si te determina sa vezi o realitate pe care tu deja o crezi adevarata. Rezultatul: ai pierdut batalia. Ai renuntat la a te mai apara si viata ta a fost preluata de ganduri si cuvinte necinstite si esti vulnerabila la lipsa de speranta.

Lipsa sperantei este periculoasa pentru ca atunci cand iti dai toata speranta, iti sigilezi soarta si iti refuzi destinul. Fara speranta nu mai exista optiuni, nu mai exista miracole... nu mai exista viata.

Nu judec persoanele care permit momentelor intunecate sa preia controlul emotiilor lor (si mie mi s-a intamplat). Desigur, exista motive intemeiate pentru aparitia unor sentimente nu tocmai placute in momente dificile si este nevoie de o forta incredibila pentru a vedea lucrurile bune, pentru a multumi pentru ceea ce ai deja in viata. Cu toate acestia, trebuie sa intelegi ca tu esti singura persoana care isi poate oferi speranta, ca tu esti singura care poate merge mai departe. Daca te gandesti mereu la cat de greu iti este este si normal sa gasesti solutii, sa nu gasesti motive pentru a zambi si a fi fericita. Pentru ca te vei simti intotdeauna trista si amagita.

Citește și:

Problemele atrag si alte probleme. Tristetea atrage doar tristete. Durerea atrage doar durere. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, incepe prin a schimba ce crezi si ce spui! Iesi din zona negativismului si invata sa cauti luminita de la capatul tunelului. Poate ca acum nu o vezi, insa va veni un moment in care ea va straluci mai puternic decat soarele. Iar acel moment este mult mai aproape decat crezi tu. Nu te da batuta!

foto interior si prima pagina: Nejron Photo Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.