Setari Cookie-uri

Daca vrei sa iti schimbi viata, schimba-ti modul in care gandesti 

Problemele atrag alte probleme. Tristetea atrage doar tristete. Durerea atrage doar durere. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, incepe prin a schimba ce crezi si ce spui!

Sunt momente in care simt ca vad viata precum un camp de lupta. Cauza acestor rani de lupta variaza de la o zi la alta si de la o persoana la alta: o despartire amara, pierderea unui iubit, probleme financiare, probleme de sanatate si lista continua si continua. Cu toate acestea, un singur lucru este sigur: aceste pierderi emotionale sustinute pe campul de lupta din viata de zi cu zi pot fi devastatoare pentru bunastarea sufletului nostru pe termen lung.

Este foarte usor sa fii coplesita si cu sufletul zdrobit de o situatie negativa si sa renunti la a iti mai oferi o sansa pentru a merge mai departe. In aceste vremuri te simti vulnerabila. Sistemul tau de avertizare emotionala este in alerta rosie si poti intra cu usurinta in zona negativa, considerand ca intreaga lume este impotriva ta. Atunci incepi sa lansezi cateva ganduri inspaimantatoare, distructive... precum o racheta care nu vizeaza nimic in particular.

Citește și:

Aceste ganduri si cuvinte explozive pot provoca rani emotionale care te fac sa crezi ca esti o victima si esti inselata.

"Viata mea este din ce in ce mai grea."

"Niciodata nu voi ajunge sa imi traiesc visul."

"Nu voi gasi niciodata pe cineva care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt."

"Nu am ce sa fac pentru a rezolva asta."

"Viata este este o mizerie."

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.