Setari Cookie-uri

5 metode simple de a avea o viata mai lunga

Invatati sa ganditi pozitiv si va veti prelungi viata! Nu-i asa ca ati mai auzit asta undeva? Studiile medicale arata ca persoanele care gandesc pozitiv au mai putine riscuri de deces inainte de vreme decat cele cu o vedere mai sumbra asupra vietii.

In ultimul deceniu, cercetatorii au identificat practici care va pot ajuta sa dezvoltati o atitudine pozitiva fata de viitor. Iata cateva sugestii explicate de Raportul Harvad asupra Psihologiei pozitive, publicat zilele trecute: Savurati placerea! Concentrati-va atentia asupra unui lucru placut, pe masura ce se intampla, bucurandu-va in mod constient de experienta in desfasurare. Majoritatea oamenilor sunt pregatiti sa experimenteze placerea in momente speciale, cum ar fi o vacanta.

Placerile de zi cu zi, ca o masa cu un prieten, pot disparea daca nu le constientizati. Fiti recunoscatori! Pastrati un jurnal al lucrurilor pentru care sunteti recunoscator. Va va ajuta sa traversati viata mai usor, caci pe masura ce scrieti, veti retrai senzatiile.

Cultivati atentia! Antrenarea mintii pentru concentrarea atentiei asupra momentului, intr-un mod sistematic, acceptand orice se intampla, implica o deschidere maxima pentru experiente placute.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: llaszlo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.