Setari Cookie-uri

Singura intrebare care te va ajuta sa iti gasesti sensul vietii

Fiecare lucru care ti s-a intamplat in viata - fiecare succes, fiecare obstacol, fiecare problema aparuta - te-a ajutat sa ajungi in momentul pe care il traiesti chiar acum. Asta inseamna ca esti exact unde trebuie sa fii pentru a obtine ceea ce iti doresti sa obtii.

"Sunt foarte recunoscatoare. Toata viata mi-am dorit sa ajung aici, in acest moment."

Cel mai interesant lucru despre acest sentiment, in opinia mea, este faptul ca indiferent de statutul social al omului, de viata financiara, de varsta sau de situatia in care se afla, toata viata a dus, fara indoiala, la fiecare moment prezent al vietii lor.

Gandeste-te la asta pentru o secunda. Fiecare lucru care ti s-a intamplat in viata - fiecare succes, fiecare obstacol, fiecare problema aparuta - te-a ajutat sa ajungi in momentul pe care il traiesti chiar acum.

Asta inseamna ca esti exact unde trebuie sa fii pentru a obtine ceea ce iti doresti sa obtii. Este doar o chestiune de a face un nou pas in directia cea buna.

Lucrurile se pot schimba daca vrei la orice varsta. Viata se schimba in fiecare moment. Secretul este sa imbratisam aceste realitati puternice si sa nu le mai amanam.

Citește și:

Gandeste-te la o schimbare pe care vrei sa o faci in viata ta sau la un obiectiv pe care vrei sa il atingi. Si acum intreaba-te: CE VARSTA VEI AVEA IN 10 ANI DACA NU FACI ASTA ACUM?

Cum va fi viitorul tau in 10 ani? Ce varsta vei avea peste 10 ani? In loc sa fii mandra de lectiile pe care le-ai invatat si de progresele pe care le-ai facut, vei simti un sentiment inevitabil de regret pentru ca niciodata nu ai incercat mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.